Iš K.Brazauskienės partijos VRK išbraukė 13 kandidatų

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) pirmadienį iš prezidento našlės Kristinos Brazauskienės vadovaujamos Demokratinės darbo ir vienybės partijos rinkimų sąrašo išbraukė 13 kandidatų.

Prašymus panaikinti jų registravimą buvo pateikęs šeštas sąrašo numeris Aidas Rakštys (Plungės-Rietavo apygarda), 13-as numeris Vidmantas Švažas (Skuodo-Mažeikių), 30-a įrašyta Vilija Rakštienė (Raseinių), 43-ia Daiva Šertvytienė, 44-a Viktorija Praleikienė (Danės), 47-a Virginija Stonienė (Kelmės), 48-as Žilvinas Praleika (Zarasų-Visagino), 53-ia Genį Gumbelevičienė (Pakruojo-Joniškio), 57-a Milda Karapetrova (Vilniaus-Trakų), 59-a Daiva Povilaitienė (Kretingos), 84-a Angelė Dumčienė (Šilalės-Pagėgių), 85-a Viktorija Ballack (Vilniaus-Šalčininkų) ir 87-a įrašyta Lina Urbšaitė.

Tiesa, V.Ballack prašė ją palikti kandidate vienmandatėje rinkimų apygardoje.

Praėjusią savaitę iš Demokratinės darbo ir vienybės partijos rinkimų sąrašo pasitraukė Baltijos vienmandatėje apygardoje kelta Ramunė Kičiatovienė.

Demokratinės darbo ir vienybės partijos pirmininkė K.Brazauskienė BNS sakė įsitikinusi, kad buvusius bendražygius taip pasielgti įkalbėjo buvusi rinkimų štabo vadovė Daiva Švažienė.

„Yra viena ponia, kuri skaldo mūsų sąrašą“, - BNS yra sakiusi K.Brazauskienė.

Partijos pirmininkė buvusią bendražygę kaltino intrigomis, bandymu pašalinti ją iš partijos vadovės posto.

VRK penktadienį paskelbė Demokratinės darbo ir vienybės partijos kandidatų sąrašą, kuriame yra 109 pavardės. Pirmadienį po VRK sprendimo jų liko 96.

Tuo metu D.Švažienė spaudai yra sakiusi, kad K.Brazauskienė VRK pristatė kitą rinkimų sąrašą, nei patvirtino partijos taryba. Buvusios rinkimų štabo vadovės teigimu, partiją ketina palikti pusšimtis žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ambrozija Kvietka

Ambrozija Kvietka  portretas
nenusiminkite , vis tiek liks saraše ir drg. Kristina ir drg. Vilma Kvietkauskienė . O kitų - gali ir nebūti ?...

skaitytoja

skaitytoja portretas
pirmiausia reikia pacia brazauskiene ismesti is Turniskiu ir patikrinti jos viso turtelio pagristuma,o ne kalbeti apie jos rinkima i seima.,ar ne juokas ima kas sedi seime,jei brazuskienei vieta seime..! lietuvaiciams juokas ima is tokiu kandidatu ir tokiu rinkimu,tuoj nebus is ko moket ir minimaliu atlyginimu,kai seime sedes tokie veikejai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių