„Kalėdų karavanas“ pradeda kelionę

Pirmadienį kelionę su tradicine paramos kaimo mokykloms misija pradeda jau devintasis „Kalėdų karavanas“. Šiais metais norima duoti ką nors itin svarbaus ir ilgalaikio, todėl nuspręsta padėti vienai iš A.Adamkienės fondo remiamų kaimo mokyklų.

Prie kilnaus karavano tikslo, surinti lėšų Alytaus rajono Butrimonių vidurinės mokyklos stadiono rekonstrukcijai, galės prisidėti kiekvienas, įsigijęs „Coca Cola“ gėrimo.

12 val. „Kalėdų karavanas“ sustos prie Prezidento rūmų, S.Daukanto aikštėje. Čia jį į kelionę palydės ponia Alma Adamkienė, Prezidentas Valdas Adamkus, projekto iniciatoriai „Coca-Cola Hellenic Lietuva“. Nuo Prezidento kanceliarijos karavanas pajudės prie Vyriausybės bei Seimo rūmų.

Mat šiemet sporto inventoriumi, reikalingu aktyviam moksleivių laisvalaikiui ir fizinio lavinimo pamokoms ketina prisidėti ir Prezidento kanceliarijos, Vyriausybės bei Seimo darbuotojai.

Pirmadienio pavakare, apie 16 val. karavanas su dovanomis mokyklos auklėtiniams ir mokytojams turėtų atvykti į Butrimonių vidurinę mokyklą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių