J. Olekas paskyrė du krašto apsaugos viceministrus

Krašto apsaugos ministras Juozas Olekas pasirašė įsakymus dėl dviejų viceministrų paskyrimo, jais tapo Darbo partijos deleguotas Marijus Velička ir Ramūnas Usonis.

Krašto apsaugos apsaugos ministro atstovė Rūta Apeikytė BNS informavo, kad M.Velička bus atsakingas už tarptautinį bendradarbiavimą, o R.Usonis kuruos finansų, resursų, įsigijimų ir infrastruktūros sritis.

M.Velička pareigas turėtų pradėti eiti nuo vasario 12-osios, o R.Usonis nuo vasario 13 dienos.

Pasak Krašto apsaugos ministerijos pranešimo, M.Velička turi teisininko išsilavinimą, jis pastaraisiais metais užsiėmė advokato praktika advokatų kontoroje „Velička, Brazaitis ir partneriai“.

R.Usonis turi ekonomisto išsilavinimą. Jis 2004-2007 metais dirbo Lietuvos kariuomenės Finansų ir turto tarnyboje ir Krašto apsaugos ministerijos Finansų ir biudžeto departamente, nuo 2008 metų iki šiol ėjo Išmokų valdymo skyriaus vedėjo pereigas Socialinių paslaugų priežiūros departamente prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.


Šiame straipsnyje: Juozas Olekasviceministrai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Na, Oleka vėl prikrės šposų. Juknevičienė viską sutvarkė, sudėliojo, o šis....Baisu. Ir kas tuos komunistus renka?

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

nelietuvis

nelietuvis portretas
kam ta kariuomene Lietuvai reikalinga///.gal lietuvis atsakys????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių