Izraelio prezidentas: R. Meilutytė ir D. Grybauskaitė įrodo, kad ateitis priklauso moterims

  • Teksto dydis:

Plaukimo žvaigždė Rūta Meilutytė ir tarptautinėje politikoje gerbiama prezidentė Dalia Grybauskaitė įrodo, kad ateitis priklauso moterims, sako Vilniuje viešintis vienas iš garsiausių pasaulio politikų, Izraelio prezidentas Shimonas Peresas (Šimonas Peresas).

"Buvo dar vienas įrodymas, kad ateitis priklauso moterims - jauna mergina vardu Rūta laimėjo pasaulio čempionatą. Ką gi dar gali turėti šalis - moterį prezidentę, kuri taip vertinama, ir jauną merginą, kuri taip gerbiama", - žurnalistams Vilniuje sakė Izraelio prezidentas.

Šią savaitę 90-metį švęsiantis Sh.Peresas sakė, jog šalies žmonės turėtų žinoti, "Lietuvos prezidentė labai vertinama ir už Lietuvos ribų".

Šešiolikmetė R.Meilutytė šią savaitę žiba Barselonoje vykstančiame pasaulio čempionate - antradienį ji iškovojo aukso medalį 100 metrų krūtine rungties finalo varžybose, o diena anksčiau pasiekė pasaulio rekordą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
Pritarčiau Izraelio prezidentui, kad ateitis priklauso moterims. Tik ne enkevedistų palikuonims, ar aukštųjų komunistinių mokyklų vadovams. Nenorime to, nes jau ten buvome, užteks!

A

A portretas
Jo, senatvė ne džiaugsmas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių