I.Degutienė: S.Stoma - ne pirmas keičiantis partiją parlamentaras

Komentuodama parlamentaro Sauliaus Stomos pasitraukimą iš jos atstovaujamos valdančios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD), Seimo pirmininkė Irena Degutienė sako, kad toks atvejis - ne pirmas ir ne paskutinis.

„Kiekvienas Lietuvos pilietis yra laisvas apsispręsti, priklausyti ar nepriklausyti kokiai tai partijai, o jeigu priklausyti, tai jis pats renkasi tą partiją. Matyt, iš tikrųjų S.Stoma galiausiai apsisprendė ir pasirinko savo kelią“, - interviu Žinių radijui trečiadienį sakė I.Degutienė.

Ji priminė, kad S.Stoma į Seimą buvo išrinktas ne su TS-LKD, o su Tautos prisikėlimo partija, o šiai suskilus, įstojo į TS-LKD.

„Na, dabar nepatinka būti TS-LKD, jis išėjo iš TS-LKD. Manau, kad šis atvejis - ne primas ir ne paskutinis, kai iš pradžių žmogus yra išrenkamas ir į Seimą ateina su viena partija, išstoja iš jos, keičia partiją. Tai tikrai yra demokratiškas veiksmas, bet kuris pilietis nėra nesuvaržytas, šiuo atveju ir S.Stoma turėjo laisvą pasirinkimo kelią“, - kalbėjo Seimo pirmininkė.

„Aišku, norėtųsi, kad žmogus iš karto apsispręstų, kokių pažiūrų jis pats yra“, - pridūrė ji.S.Stoma paliko TS-LKD gegužę, vėliau pasitraukė ir iš TS-LKD frakcijos Seime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nenaujiena

nenaujiena portretas
šedbaras iš socdemų(komunistų) perbėgo į konservatorius, oleka gal bent penkias partijas pakeitė.Gerbiu Juršėną, kuris kaip buvo ištikimas dar prie sovietų vienai partijai, taip ir dabar joje

Kaip

Kaip portretas
tokiems keiciaciems paziuras,kaip kojines patiket valdyma?Is to ir istatymai koreguojami pagal kiekvieno puciama duda

Nepartinė visuomenė

Nepartinė visuomenė portretas
Nė vienas parlamentaras neišvystė partijos mokslo, nepagrindė savo veiklos visuomenei priimtinomis idėjomis. Partijų gali nebūti, nes valdymas - tai ekonomikos organizavimas, vadovavimas žmonių veiklai.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių