Į Lietuvą plūstels šiluma, po to – lietingos dienos

Ketvirtadienį debesų daugės, pragiedruliai numatomi tik pirmoje dienos pusėje. Popiet Vakarų Lietuvoje numatomas kol kas negausus lietus, sakė sinoptikė Edita Gečaitė.

Ketvirtadienį debesų daugės, pragiedruliai numatomi tik pirmoje dienos pusėje. Popiet Vakarų Lietuvoje numatomas kol kas negausus lietus, LRT Radijui sakė sinoptikė Edita Gečaitė.

Pūs stiprokas rytų-pietryčių vėjas, Telšių ir pajūrio apylinkėse gūsiai stiprės iki 15 m/s. Iš pietų į Lietuvą plūs šiluma. Įdienojus oras šils iki 11–15 laipsnių, o pietiniuose rajonuose gali šilti ir iki 16 laipsnių, vėsiausia bus šalies šiaurėje.

Penktadienio naktį per Lietuvą slinks atmosferos frontas, kuris į daugelį rajonų atneš lietų, tačiau šiluma nesitrauks. Naktį bus 4–7 laipsniai šilumos, dieną daug kur palis, bet bus 10–15 laipsnių šilumos.

Šeštadienį vėjas aprims, naktį temperatūra kris iki 1–6 laipsnių šilumos, dieną šils iki 6–11 laipsnių.

Sekmadienio naktį krituliai numatomi daugiausiai rytiniuose rajonuose, dieną krituliai turėtų apimti visą Lietuvą. Naktį temperatūra svyruos tarp 3 laipsnių šilumos ir 3 šalčio, o dieną – 5–10 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukaa

Lukaa portretas
O tai jau mat lietus, ir šildymas reikalingas. Galėtum pamanyti kad vasarą nelyją. Nu issspindejot visai. dėl lietaus sildymo reikia...

tikekimes kad sildys

tikekimes kad sildys portretas
tikiuosi sildys dar maziausiai dvi savaites, nes anokia cia siluma. Prognozuojamas lietus, tai bus ziauri dregme jeigu nesildys namuose.

Kauno dienai

Kauno dienai portretas
Gal zinote apie sildymo pabaiga ka nors? kaunas.lt jokios info, negi dar ir balandi sildys ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių