Gyventojų apklausa: kas bus kitas po B. Vėsaitės?

  • Teksto dydis:

Gyventojų nuomone, B. Vėsaitės pėdomis gali būti priverstas sekti sveikatos apsaugos ministras Vytenis Andriukaitis. Tokie duomenys paaiškėjo portalo delfi.lt užsakymu visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovei „Spinter tyrimai“ atlikus gyventojų apklausą.

Klausiami apie tai, kuris dabartinės Vyriausybės ministras bus priverstas atsistatydinti, dauguma apklausos dalyvių laikėsi nuomonės, jog pavojaus varpai garsiausiai skambina sveikatos apsaugos ministrui V. Andriukaičiui. Tokios nuomonės laikėsi 25,4 proc. Lietuvos gyventojų.

Dar daugiau apklausos dalyvių – 30,4 proc. respondentų – svarstė, kad artimiausiu metu neatsistatydins nė vienas ministras. Taip pat net 19,7 proc. gyventojų nežinojo, kaip atsakyti į klausimą.

Visi kiti atsakymai liudija, jog, be V. Andriukaičio, kitų ministrų ar premjero kėdės, gyventojų nuomone, nekliba.

Nepaisant trečdalio gyventojų nuomonės, kad atsistatydinti nereikės nė vienam ministrui, paprašyti įvertinti, kiek ištemps dabartinė koalicija, dauguma žmonių nemanė, kad koalicija išsilaikys iki pat kadencijos pabaigos. Taip manančių žmonių buvo 41,1 proc.

Tačiau nuomonei, kad koalicija neišsilaikys iki kadencijos pabaigos, nepritarė 27,1 proc. gyventojų. Jie laikėsi pozicijos, kad koalicija sėkmingai gyvuos tiek, kiek skirta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Oi kaip noretu konservatoriai,kad sita koalicija subyretu,tiesiog svajoja apie tai. Tikiuosi,kad sita koalicija issilaikys visa kadencija ir linkiu jai to. O kenservatoriu valdzioje nenoriu matyti,tegu juos galas,tikri bejausmiai mankurtai.

ww

ww portretas
Atsikrate Vesaites,dabar tikriausiai bandys atsikratyti Andriukaicio,kuris uzjudino sirsiu lizda - mediku klana,nes,logiskai mastant,neapmokamos medicinos neliko,beveik uz viska reikia moketi,gal tik pasirodant seimos gydytojui nereikia moketi,bet panasu,kad ir prie to einama. Siais laikais sirgti gali tik milijonieriai,o kitiems visiems... imitacija gydymo,nes tyrimai per brangus,vaistai taip pat ir viskas lyginama su uzsienio kainomis,tik atlyginimai bei pensijos lietuviskos. Tokia realybe. Linkiu Andriukaiciui stiprybes sioje nelygioje kovoje!

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 47 dienos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių