„Gerumo žvaigždėmis“ apdovanoti lojaliausi neįgalumo nustatymo sistemos darbuotojai

  • Teksto dydis:

Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos penktadienį mini savo veiklos ir naujos bei pažangios neįgalumo nustatymo sistemos 10 metų sukaktį. Ta proga ministerijos kanclerė Danguolė Juozapavičienė 3 lojaliausiems ir didžiausią indėlį į sėkmingą sistemos funkcionavimą įnešusiems darbuotojams įteikė po aukščiausią ministerijos apdovanojimą – „Gerumo žvaigždę“.

Tik už ypatingus nuopelnus socialinės apsaugos ir darbo srityse skiriamas apdovanojimas įteiktas 34 metus sistemoje dirbančiai Sprendimų kontrolės skyriaus vyriausiajai specialistei Dangirai Riškovai, 41 metus prie jos tobulinimo prisidedančiai Vilniaus V teritorinio skyriaus vedėjai Ramutei Lukošiūtei ir 46 metus atsakingai pareigas vykdančiai Kauno IV teritorinio skyriaus vyriausiajai specialistei Nijolei Teresei Dlugauskaitei. Dar 7 darbuotojams už jų atsidavimą ir nuoširdų darbą įteiktos padėkos.

Ministerijos kanclerės teigimu, sėkmingo neįgalumo ir darbingumo nustatymo sistemos gyvavimo nepavyktų pasiekti be profesionalių, iniciatyvių ir savo darbui atsidavusių specialistų. Būtent jie yra šios sukakties įkvėpimas ir šaltinis.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti visiems Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos darbuotojams ir kitiems sistemoje triūsiantiems specialistams už ilgametį, nepriekaištingą ir prasmingą darbą. Jūsų pastangos, entuziazmas ir geranoriškumas padėjo sukurti efektyvesnę ir patogesnę asmens negalios vertinimo sistemą ir dar geriau patenkinti neįgaliųjų bei visuomenės lūkesčius“, – teigė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA   NA portretas
labiau tikėtina ,kad apdovanoti buvo tie ,kurie greičiau pasiuntė į kapus daugiausia žmonių ______nes kaip pateisinti tokius žmonės ,kurie mirštaNČIUS SIUNČIA Į DARBO BIRŽĄ ,arba į kapus, įjungdami paskutinė pavarą , arba nustastinėja diagnozę ,pagal atnešto krepšelio tūrį ,,,,,sėkmės ,nėra žmogaus nėra ir problemos ,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių