Generalinis prokuroras paaiškino, kodėl neranda N. Venckienės

  • Teksto dydis:

Lietuvos teisėsaugos teisinės pagalbos prašymai dėl ieškomos buvusios parlamentarės Neringos Venckienės „nebuvo pilnai vykdomi“, ketvirtadienį pareiškė generalinis prokuroras Darius Valys.

„Mes kreipėmės atitinkamai savo laiku su teisinės pagalbos prašymais ir jie nebuvo pilnai įvykdomi. Klaidinama yra visuomenė teigiant, kad mes žinome konkrečią gyvenamąją vietą ir nereaguojame“, - žurnalistams Vilniuje sakė prokuratūros vadovas.

Lietuvos prokurorai nori pateikti kaltinimus N.Venckienei dėl teismo sprendimo perduoti dukterėčią motinai nevykdymo ir piktnaudžiavo vaiko atstovo teisėmis. Spėjama, kad N.Venckienė yra Jungtinėse Valstijose.

2013 metų balandį Seimui panaikinus teisinę neliečiamybę, N.Venckienė Seime nebepasirodė. Už Seimo posėdžių nelankymą jai surengta apkalta ir atimtas parlamentarės mandatas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

celia

celia portretas
Gi žymi žurnalistė sužinojus mašinos leidimo numerį ir kitų naujienų pranešė grįžus iš Čikagos. Neringa gyvena Čikagos pasėnyje mmiestelyje. Neiško gal nereikiaš Kuo bijo, Valys turėtų pats važiuoti parsivešti, VALYS BAILYS.

G

G portretas
Būtų juokinga jei nebūtų pikta.

tam melas

tam melas portretas
Spėju, kad "myli" vaikučius...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių