Garliavos aktyvistai: N. Venckienė kovai ruošiasi ne JAV

Pasirodžiusią informaciją, kad Seimo narė Neringa Venckienė pabėgo į Čikagą (JAV), aktyviausi buvusios teisėjos ir Drąsiaus Kedžio šalininkai vadina niekine.

N. Venckienės aplinkos žmonės tikina, kad toks žingsnis būtų nelogiškas ir teigia, kad N. Venckienė šiuo metu yra Europoje bei ruošiasi atsakomiesiems žingsniams.

Po to, kai Seimas panaikino N. Venckienės teisinę neliečiamybę, ši dingo kaip į vandenį. Žiniasklaidoje pasirodė spėliojimų, kad N. Venckienė su sūnumi išvyko į JAV.

„Nėra jos jokioje Čikagoje. Logiškai pamąstykite – kokio velnio važiuoti už Atlanto? Juk kova nepasibaigė. Ji paprasčiausiai pasitraukė iš pozicijų, kurios yra beviltiškos. Čia yra beviltiška situacija“, - įsitikinęs vienas aktyviausių N. Venckienės šalininkų Andrius Lovovas. 

Jonavietis mano, kad Seimo narė šiuo metu yra ne taip ir toli nuo Lietuvos.

„Aš esu giliai įsitikinęs, kad protingiausias žingsnis jai būtų būti Anglijoje. Anglų teisinė sistema, visa teisėtvarka, požiūris į žmogų praktiškai gana rimtas. Kalbant apie Lietuvą, tai mūsų teisinė bazė yra šiukšlynas“, - sako A. Lobovas.

Penktadienį 13 tūkst. Lt baudą už piketus ir teisėjų įžeidinėjimus sulaukęs A. Lobovas N. Venckienę vadina „erudite, kuri numato kelis žingsnius į priekį“. Seimo narės manevrus A. Lobovas vadina taktiniais ir gerai apskaičiuotais.

„Ji toliau ruošiasi kovai ir ruošia atkirtį klanui, tačiau jau su kita teisine baze, o ne su šita. Su šia teisine baze ji nieko nepadarys. Jei teisėja bėga iš Lietuvos tai įsivaizduokite, kas čia darosi. Čia yra baisu“, - įsitikinęs A. Lobovas.




NAUJAUSI KOMENTARAI

Begam

Begam portretas
Venckienė pabėgo į Čikagą. Pabegti galima. Nieks nepagaus.

Reikia

Reikia portretas
Venckiene smogtu. Bet neturi laiko. Reikia slapstytis. O tai atima daug jegu.

Stanislovas

Stanislovas portretas
Tai pedofilams galvosūkis? Iš kur smogs Venckienė?
VISI KOMENTARAI 91

Galerijos

Daugiau straipsnių