Emigracija kirto dviem trečdaliams Lietuvos šeimų

  • Teksto dydis:

Beveik du trečdalius Lietuvos šeimų tiesiogiai palietė emigracija. Laimės svetur ieškančių ar ieškojusių šeimos narių neturi tik apie 35 proc. Lietuvos gyventojų. Likę 65 proc. emigraciją mato iš labai arti. Tokius visuomenės nuomonės tyrimo rezultatus skelbia portalas delfi.lt.

64,8 proc. apklausos dalyvių nurodė, kad savo šeimoje turi emigravusių ar iš emigracijos jau sugrįžusių asmenų. Beveik 15 proc. respondentų turi šiuo metu užsienyje gyvenančių vaikų, brolį ar seserį į laimės svetur paieškas palydėjo apie 12 proc. gyventojų.

Tėvų ir sutuoktinių emigracija – kur kas retesnis reiškinys: šį atsakymo variantą pasirinko tik po maždaug 2 proc. respondentų.

Dauguma apklaustųjų nurodė dvi neabejotinai populiariausias emigrantų iš Lietuvos „stoteles“: Didžiąją Britaniją (38,3 proc.) ir Airiją (25,4 proc.). Trečia pagal populiarumą šalis – pavydėtinomis pensijomis lietuvius masinanti Norvegija.


Šiame straipsnyje: emigracijaemigrantaimigracija

NAUJAUSI KOMENTARAI

EMIGRACIJA KIRTO

EMIGRACIJA KIRTO portretas
kvailas pavadinimas,EMIGRACIJA ISGELBEJO DU TRECDALIUS nuo beprasmio egzistavimo ir nuo anstoliu puolimo,

jeigu

jeigu portretas
dar tie ujami pensininkai emigruotų pas savus,tai kas tada liktų Lietuvoje?Oligarchai,ir valdžia?Atrodo,kad einama prie to...Ar netektų tada Lietuvai aiškintis,kas vyksta,ir kodėl žlugdoma Lietuva?

sudas toliau smirda

sudas toliau smirda portretas
KOKIA VALDZIA TOKIA TVARKA
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių