E.Krungolcas tapo konservatorių partijos nariu

Pasaulio ir Europos čempionatuose Lietuvai atstovaujantis penkiakovės čempionas, olimpinių žaidynių prizininkas Edvinas Krungolcas tapo valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos nariu.

Anot sportininko, jo apsisprendimą stoti į TS-LKD lėmė dešiniosios politinės pažiūros, praneša konservatorių partija.„E.Krungolcas aktyviai domisi politiniu ir ekonominiu Lietuvos gyvenimu ir mano, kad dabar kaip tik laikas reikšti savo įsitikinimus ne tik mintimis, bet ir veikla“, - apie naują partijos narį sakoma TS-LKD išplatintame pranešime.

Pasak pranešimo, penkiakovininkas neatmeta galimybės ateityje dalyvauti savivaldos ir Seimo rinkimuose. Tiesa, kuri vienmandatė apygarda Seimo rinkimuose gali būti patikėta E.Krungolcui, kol kas nenurodoma, daugumą vienmandačių apygardų konservatoriai jau pasiskirstę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbėja

Gerbėja portretas
Labai gerbiu tą žmogų,kuris padėjo kitam,bet tai ne jo partija,SĄŽININGI žmonės ten nereikalingi.Ten teks pripažinti juodą už baltą,mušti gulintį,skriausti neturtingą.

Gerbėjai

Gerbėjai portretas
Jei konservai nesąžiningi, tada, jei turite faktų apie susikompromitavusius, prašom, paskelbkite ir praneškite kur reikia.

Geras pasirinkimas

Geras pasirinkimas portretas
Respect :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių