E. Vareikis gali grįžti į diplomatinę tarnybą

  • Teksto dydis:

Problemų dėl alkoholio turėjęs ir į skandalus anksčiau klimpęs į Seimą neperrinktas Egidijus Vareikis ketina grįžti į diplomatinę tarnybą, rašo portalas lrt.lt.

Užsienio reikalų ministerijos atestacinė komisija rekomenduoja grąžinti E. Vareikiui diplomato statusą ir siūlo vieno ministerijos departamentų patarėjo pareigas. Pats politika tvirtina, kad liga, stūmusi jį į skandalingas istorijas, nugalėta.

Užsienio reikalų ministerija patvirtino, jog E. Vareiko prašymas jau svarstytas, o sprendimas priimtas įvertinus šio žmogaus nuveiktus darbus. Tiesa, tai kol kas tik rekomendacija. Teigiama, kad sprendimą dėl diplomato statuso atkūrimo, atsižvelgdamas į Diplomatų atestacijos komisijos rekomendaciją, priima užsienio reikalų ministras.

E. Vareikio diplomatinės tarnybos sutartis buvo sustabdyta prieš porą dešimtmečių jam tapus Seimo nariu. Prieš tai jis ir dirbo Užsienio reikalų ministerijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas ciki piki

viskas ciki piki portretas
kiek partiju reikia pakeisti, kad vel priimtu i URMa? jis net Sakaliene lenkia sitame fronte. gabus. ir prisitrinti sugeba praktiskai prie visu

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Su 3-litriniu slovyku brendžio.Gal į Peklą nuskris pažindęs iš jo.

viskas ok....

viskas ok.... portretas
kaip sakoma ;- ,, jei iskrypelis ar durnas konservatliberastais ...tai jau visam gyvenimuj toks ir liks, o jeigu pijokas--nieko baisaus , issipachmielins ir vel darbingu ir valstybei naudingu zmogum taps,,,,
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių