D.Valys prašo panaikinti teisėjo V.Butvilo neliečiamybę

Generalinis prokuroras kreipėsi į prezidentę Dalią Grybauskaitę, prašydamas panaikinti Radviliškio rajono apylinkės teismo teisėjo Vytauto Butvilo teisinę neliečiamybę, trečiadienį pranešė prokuratūra.

Anot prokuratūros, teisėjas prašė Radviliškio savivaldybės tarybos nario paveikti vietos seniūną, siekdamas savavališkai įrengti įvažiavimą į daugiabučio namo kiemą. Seniūnijos darbuotojai privažiavimą į daugiabučio namo kiemą įrengė.

Radviliškio rajono Šeduvos seniūnijos seniūnui konservatoriui Kostui Dočkui ir Radviliškio rajono tarybos nariui konservatoriui Aloyzui Juodžiui jau pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo.Prieš tai teisėjas V.Butvilas civilinėje byloje priėmė bendrovės, kurios akcininkas yra A.Juodis, interesams palankų neteisėtą sprendimą – atmetė šiai bendrovei iškeltą ieškinį. Šiaulių apygardos teismas šį sprendimą pripažino neteisėtu ir panaikino.

A.Juodis ir K.Dočkus jau ne pirmą kartą patenka į teisėsaugos akiratį. Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai šiemet kovą A.Juodžiui pateikė įtarimus dėl galimo kyšininkavimo sprendžiant daugiabučių namų administravimo klausimus, o K.Dočkus buvo įtariamas piktnaudžiavimu.

Pagal Konstituciją, teisėjas negali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, suimtas, negali būti kitaip suvaržyta jo laisvė be Seimo, o tarp Seimo sesijų – be prezidento sutikimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisus nusikaltelis

baisus nusikaltelis portretas
vertas kalejimo iki gyvos galvos. Gerai , kad turim saziningiausia ir puikiausia teiserja Lietuvoje N. Venckiene, kurri tik zmones, pasak liudininko, ZUDYTI KURSTE- va tokios pagal Grybauaskaite tai net atleist negalima is teiseju cha cha cha!

to baisus nusikaltelis

to baisus nusikaltelis portretas
xoxo kaip juokinga. Deja esi vienas is tu mulkiu, kuris sventai tiki spaudos pasakomis. Grizk i 15min ir toliau skaityk kaip tik tau uzsakytus straipsnius.

lolo

lolo portretas
likau nustebus,kad valys pabudo is letargo miego.kada vyko smurtas pries mazamete mergaite miegojo ilgu letargo miegu,o dabar vargselis prabudo
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių