D.Teišerskytę ligoninėje terorizuoja piktavaliai

Seimo narė Dalia Teišerskytė, po avarijos atsidūrusi Kauno apskrities ligoninės Reanimacijos skyriuje, jaučiasi geriau. Tačiau jai sveikatą gadina piktavaliai.

Politikė bombarduojama šlykščiausiais komentarais, kurių atkartoti neleidžia elementarus padorumas.

Jaučiasi geriau

D.Teišerskytė jau išleista iš Reanimacijos skyriaus. Politikės sveikata gerėja, ji netrukus turėtų būti išrašyta iš ligoninės. Tačiau sekmadienio avarijos ir po jos užgriuvusio visuomenės dėmesio padariniai buvo skaudūs - ligoninėje D.Teišerskytė atsidūrė būdama priešinfarktinės būsenos.

„Su žiniasklaidos pagalba - kasdien jaučiuosi vis geriau, - ironizavo pašnekovė. - Ar nėra Lietuvoje svarbesnių dalykų už Teišerskytės galvą?“

Nors D.Teišerskytės sveikatos būklė gerėja, medikai ją vis dar atidžiai stebi. Liberalų sąjūdžio atstovei prijungta lašelinė.

Užvertė šlykščiomis žinutėmis

Politikė teigė sulaukusi daugybės nemalonių pranešimų. Esą daugiausiai šlykščių žinučių, kuriose toli gražu nėra linkima pasveikti, ji gavo elektroniniu paštu.

„Ypač „padeda“ internetiniai komentarai. Galėčiau į tai nekreipti dėmesio, jeigu nebūtų tokių „gerų“ žmonių, kurie juos atsiunčia laiškų pavidalu. Tokių „geradarių“ Lietuvoje netrūksta. Arba tai tiesiog piktavaliai, arba tai kažkieno užsakymas. Kiekvienam iš jų labai gražiai padėkoju ir palinkiu niekada nesusirgti ir niekada nepatirti jokio streso“, - nuoskaudos neslėpė D.Teišerskytė.

Žinučių turinio ji nepanoro atskleisti. „Nedrįsčiau garsiai ištarti tų žodžių, kokius gaunu“, - sakė parlamentarė.

Apie internautų išpuolius Seimo narę informavo jos padėjėja. „Negaliu visiškai atitrūkti nuo pasaulio. Ir laikraštį nusiperku, ir padėjėja mane privalo informuoti apie pašto turinį - nieko čia nepadarysi“, - sakė D.Teišerskytė.

Kultūros trūkumas - probloškiantis

D.Teišerskytė teigė po avarijos supratusi, kaip žemai puolė Lietuvos visuomenė. Esą kultūros lygis neįsivaizduojamai smuko.

„Guliu po lašeline ir galvoju, ką daryti su Lietuvos garbe, kaip gelbėti Lietuvos kultūrą. Kiek įmanoma, kaip įmanoma - žmones reikia šviesti, versti juos skaityti knygas, žiūrėti kažkokius gražius dalykus. Nes žmonės degraduoja visiškai, absoliučiai. Valstybė pražus, jeigu mes tokie būsime: sklidini neapykantos, melo, apkalbų, pavydo, šlykštumo. Esu iš meno pasaulio, galbūt kiek jautresnis žmogus, ir mane tai klaikiai veikia. Kartais gyventi nesinori, pasiskaičius tokio brudo“, - atsiduso ji.

Gandai apie girtumą - nepagrįsti

D.Teišerskytę ypač skaudina po sekmadienio avarijos pasklidę gandai, neva ji automobilį „Honda“ vairavo neblaivi. Politikė teigė, jog jau nustatyta, kad ji prieš sėsdama už vairo alkoholio nevartojo, tačiau užgaulių laiškų autoriams tai nė motais.

„Pirmą kartą gyvenime patyriau avariją. O po to paskleidžiama, kad neva negalėjau ar bijojau pūsti į alkotesterį... Aš apskritai esu negeriantis žmogus. Jau šiandien, rodos, patvirtino, kad ir alkotesteris rodė absoliučius nulius, ir kraujo tyrimai neparodė jokio alkoholio“, - teigė D.Teišerskytė.

Avarijoje politikė patyrė stiprų šoką ir, kaip paaiškėjo, gana rimtus sužalojimus. „Aš neatsimenu, kaip mane iš mašinos ištraukė, nei kaip atsidūriau ligoninėje Jonavoje. Matyt, buvo šokas. Po to pusę dienos jaučiausi gerai, o naktį pasijutau blogai, ir sūnus mane atvežė čia. Buvo priešinfarktinė būsena, sutrenkta galva, kažkas atsitiko vienam iš kaklo slankstelių“, - pasakojo Seimo narė.

Reanimacijos skyriuje  politikė atsidūrė trečiadienį.

Sekmadienio popietę Liberalų sąjūdžio atstovė Jonavos rajone nesuvaldė automobilio „Honda Civic“ ir įlėkė į griovį. Mašina apvirto ant šono, tad planuotas susitikimas su rinkėjais neįvyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sena tarka kaip inai atsibotusi.sovietine sliundra
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių