D.Stancikas traukiasi iš I.Degutienės patarėjo pareigų

Seimo pirmininkės Irenos Degutienės patarėjas vidaus politikos klausimais Dalius Stancikas traukiasi iš šių pareigų.

„D.Stancikas traukiasi iš pareigų nuo birželio 1 dienos šalių susitarimu, motyvų sutarta nekomentuoti“, - BNS pirmadienį sakė Seimo pirmininkės atstovas spaudai Juozas Ruzgys.

Nuo 2009 metų rugsėjo mėnesio I.Degutienės patarėju buvęs žurnalistas D.Stancikas prieš užimdamas šias pareigas buvo pasitraukęs iš Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partijos, protestuodamas prieš partijos vadovo Andriaus Kubiliaus veiksmus bei partijos sprendimą prezidento rinkimuose paremti Dalią Grybauskaitę.

Pagal išsilavinimą D.Stancikas yra geologas, yra dirbęs interneto portalo bernardinai.lt politikos redaktoriumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skesta

Skesta portretas
laivas skesta, bekit visi kol dar nevelu. Man taip gaila, kad partija, uz kuria balsavau visuose rinkimuose pasieke visiska dugna. Toliau nebera kur. Vis klausiu saves: ar jie del koalicijos spaudimo, ar del tinginystes pasidometi garliavos istorija, ar del visisko nesiorentavimo, ar del baisaus atotrukio nuo to kuo gyvena visuomene, ar... kas galetu man atsakyti, kodel konservatoriai tapo tokie akli ir kurti. Negi jus nesuprantat, kad laidojat partija savo rankom, kad istumsit Lietuva i ruskio glebi patys, kodel pasukote keistu abejingumo keliu palike nusterusia tauta? As itariu tik viena, kazkas labai uzsinorejo Landsbergi pakeisti, todel jo patarimai niekinami. O dabar paziurekit kur atsiduret. Niekinga niekinti savo teva, visada atsirugs. Partijoje panasiai, stovejot po medziu tokie visi protingi, dabar klausykites savo laidotuviu marso.

Tiesa

Tiesa portretas
tokia , kad ziurkes bega is skestancio laivo . Netaikau padejejui , gal zmogus suprato su kuo susidejes buvo ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių