Druskininkuose – lazerio skraiste papuoštos eglės debiutas

  • Teksto dydis:

Druskininkai kviečia į nuostabią Kalėdų pasaką kurorte. Žadama, kad šiame mieste pildysis visi gražiausi norai ir vyks šventiniai stebuklai. Šeštadienį kurorte buvo įžiebta Kalėdų eglė.

„Šv. Kalėdų laukimas – ir gerų darbų metas, o prasidedančio gerumo sezono pradžią pažymėjo ir kasmetė „Maltiečių sriubos“ paramos akcija, surengta prieš Druskininkų eglės įžiebimo ceremoniją, Vilniaus alėjoje. Druskininkiečiai ir miesto svečiai buvo kviečiami vaišintis sriuba ir aukoti vienišiems senoliams. Sriubos dalijimo akcijoje dalyvavo ir Druskininkų meras Ričardas Malinauskas“, – rašoma Druskininkų savivaldybės feisbuko paskyroje.

Kultūros centro didžiojoje scenoje vyko teatralizuotas šventinis vaidinimas, kuriame svarbiausiais veikėjas buvo iš padebesių nusileidęs Kalėdų senelis.

Sausakimšai užpildytoje Pramogų aikštėje eglės įžiebimo ilgai laukti nereikėjo. Kalėdų seneliui į sceną pakvietus merą R. Malinauską ir parlamentarą Zenoną Streikų, po trumpų ir šiltų sveikinimo žodžių, scenoje ir aikštėję apsikabinę šventės dalyviai įžiebė pagrindinę Druskininkų eglę. Žaliaskarės lazerio skraistė ir galingi fejerverkai nušvietė vakarėjantį kurortą.

Su pagrindinės eglės ir tradicinės kalėdinių eglučių parko įžiebimu bei Kalėdų miestelio atidarymu prasideda daugiau nei mėnesį truksiantis šventinių renginių maratonas.


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių