„Drąsos kelią“ leista registruoti politine partija

Teisingumo ministerija leido registruoti Drąsiaus Kedžio rėmėjų politinę partiją „Drąsos kelias“.

„Šiandien išsiuntėme atsakymą, kad Drąsos kelio politinės partijos steigimo dokumentai atitinka įstatymo reikalavimus, partiją beliko užregistruoti Juridinių asmenų registre“, – sakė teisingumo ministro patarėja Vaida Vincevičiūtė.

Naujai steigiamos politinės partijos rinkimuose galės dalyvauti, jei jos oficialiai bus įregistruotos ne vėliau nei likus 65 dienoms iki numatytos rinkimų datos. Jeigu rinkimai nebus paankstinti, registravimas turi būti baigtas iki rugpjūčio 9 dienos.

Teisingumo ministerijai iš 40 anksčiau Lietuvoje registruotų politinių partijų savo narių sąrašus iki kovo 1 dienos pateikė ir rudenį vyksiančiuose rinkimuose dalyvauti teisę turės 28.

Eiliniai Seimo rinkimai turėtų vykti spalio viduryje, tačiau pirmadienį Seimo pirmininkė Irena Degutienė pasiūlė juos paankstinti, sakydama, kad nesutarimai, kilę dėl FNTT vadovų atleidimo, trukdys konstruktyviam darbui. Antradienį opozicinės partijos pareiškė pritariančios pirmalaikiams rinkimams.

Praeitą mėnesį paskelbta nuomonių apklausa parodė, kad šiuo metu populiariausia yra Socialdemokratų partija – už socialdemokratus rinkimuose ketina balsuoti 16 proc. apklaustųjų. Apklausos metu Darbo partijai paramą reiškė 14 proc., konservatoriams – 9 proc., „Tvarkai ir teisingumui“ – 8 proc. respondentų.


Šiame straipsnyje: Drąsos keliasKedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tyčia

Tyčia portretas
Patariu įsteigti ir Stankūnaitės su teisėjais ir pedofilais vieningą partiją.Tai bent Lietuva pagarsėtų naujadaru- pedoteis.Visai įmantrus pavadinimas būtų.O norinčių į šitą partiją,eilė nuo Kauno iki Vilniaus užgrūsta,kaip silkių bačkoje būtų.Juk pedofilai,teisėjai,vsd,Stankūnaitė irgi turi lygias galimybes su visom kitom steigiamom partijom.Tai būtų gan didi partija,pasižymėjusi gražiais darbais,aukštais siekiais.Kitos partijos nelabai jau tokias .aukštumas siekia.kaip šita siektų.Siūlyčiau pamastyti apie tai.Juk Stankūnaitė laiko apsčiai nestokoja,turi gerus,palaikančius ryšius teismuose,ir visoje teisėsaugoje.Pirmyn į smagią,pinigingą ateitį.

jumis7

jumis7 portretas
VALIO.BUS UŽ KĄ BALSUOTI.VISĄ GYENIMĄ BALSAVAU UŽ KONSERVATORIUS,BET JIE TOKIE PAT SVOLAČIAI,KAIP IR DARBINIAI, SOCDEMAI.IR VISI KITI.NEŽINAU NEI VIENO SĄŽININGO POLITIKO.

Na

Na portretas
Padla, nusikaltimu organizatore, nusimesk nutrijos kailinius, silta.
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių