D.Kedžiui dedikuota svetainė prašo finansinės paramos

Interneto svetainė drasiuskedys.lt netikėtai pasikeitė - jos turinys tapo gerokai švelnesnis. Negana to, tos pačios svetainės savininkai įsigijo teises į adresą pedofilija.lt ir prašo finansinės paramos.

Sušvelnėjo tonas

Lig šiol svetainėje drasiuskedys.lt mirgėjo gana aštraus turinio pranešimai, raginimai kovoti su pedofilija bei palaikyti Drąsių Kedį. Dabar viso to nebeliko. Aštrią retoriką pakeitė santūrus įvykių aprašymas.

Be to, adresu pedofilija.lt rasite lygiai tą pačią svetainę, o jos šeimininkai prašo internautų finansinės paramos. Teigiama, neva ruošiamasi įkurti su pedofilija kovosiančią organizaciją, kuriai niekaip nepavyks išsiversti be neabejingų piliečių lėšų.

Be paramos pražus

„Jau veikia galimybė suteikti finansinę paramą šio portalo veiklai palaikyti. Esant dabartinei ekonominei situacijai, portalo kūrėjai dėjo visas įmanomas asmenines lėšas į tai, kad šis portalas būtų suprogramuotas, kad būtų įsteigta visuomeninė organizacija kovai su pedofilija, kad būtų gaminama atributika (baltos kilpelės, lipdukai ant automobilių ir kita) šiai kovai palaikyti. Tačiau finansiniai resursai senka ženkliai greičiau nei galima buvo numatyti. Drąsiaus Kedžio artimieji atsisako bet kokios finansinės paramos ir tai puikiai atitinka mūsų užsibrėžtus tikslus - mes įsikūrėme ne tam, kad palaikyti Drąsių Kedį, o tam, jog būtų galu gale pradėta rimta kova prieš pedofiliją. Todėl norime pabrėžti, jog Jūsų aukojama parama bus naudojama tik kovai su pedofilija plėsti“, - rašoma tinklapio administratorių pranešime.

Svetainių drasiuskedys.lt ir pedofilija.lt šeimininkai tikina ketinantys steigti ir plėsti su pedofilija kovosiančią organizaciją. Esą pinigų reikia jos būstinių įvairiuose šalies miestuose steigimui, tyrėjų komandų finansavimui, atributikos (kaspinėlių, lipdukų ir t.t.) gamybai bei pilietinių akcijų rengimui.

Sukūrė ir parduotuvę

Paramos davėjams jau sukurta ir internetinė parduotuvė adresu parduotuve.drasiuskedys.lt. Kol kas joje galima „įsigyti“ tik piniginę auką svetainės šeimininkams - nuo 1 iki 20 litų.

Tiesa, iš parduotuvės turinio galima spręsti, kad netrukus bus galima įsigyti ir apčiuopiamų daiktų. Tinklapio meniu yra kategorijos, pažymėtos užrašais „Atributika“, „Rūbai“ ir „Lipdukai“, tačiau šiose skiltyse kol kas tuščia.

Internetinė parduotuvė - vienintelis būdas paremti svetainę ir menamą judėjimą prieš pedofiliją. Sąskaitos, į kurią būtų galima pervesti aukas, drasiuskedys.lt šeimininkai nenurodo.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių