D.Kedžio sugyventinė nori su dukra matytis ilgiau

Antradienį Vilniaus apygardos teisme bus nagrinėjamas dviguba žmogžudyste įtariamo Drąsiaus Kedžio sugyventinės Laimutės Stankūnaitės skundas dėl terminuoto motinos valdžios apribojimo.

Policijos jau beveik du mėnesius ieiškomas D.Kedys apriboti L.Stankūnaitės teises į dukrą teismo paprašė kilus įtarimams, kad motina pardavinėjo savo dukrą pedofilams.
Ši civilinė byla buvo nagrinėta Kauno apylinkės teisme, tačiau taškai joje taip ir nebuvo sudėti.

„D.Kedys kreipėsi į teismą dėl motinos valdžios apribojimo, tačiau teismas bylą sustabdė iki bus baigtas ikiteisminis tyrimas pedofilijos byloje. Buvo tik nustatytos laikinosios apsaugos priemonės, kaip L.Stankūnaitė gali matytis su dukra. Ir šią nutartį ji dabar skundžia“, - portalui aiškino D.Kedžio atstovas advokatas Aidas Venckus.

Pasak jo, šis L.Stankūnaitės skundas bus nagrinėjamas rašytinio proceso tvara ir nei viena iš šalių jo nagrinėjime nedalyvaus.

D.Kedžio dukters globėja, po spalio 5-ąją dieną įvykdytų žmogžudysčių Kaune, dabar paskirta A.Venckaus žmona ir D.Kedžio sesuo Neringa Venckienė. Šios nutarties L.Stankūnaitė nėra apskundusi.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių