Dėl tualetų Palangos paplūdimiuose – į teismą

  • Teksto dydis:

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija teigia, jog Palangos paplūdimiuose pasirodę prie centralizuotų vandentiekio ir nuotekų tinklų prijungti tualetai čia stovi neteisėtai, trečiadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Anot inspektorių, vietoje šiais metais pastatytų tualetų Palangos paplūdimiuose turi stovėti biotualetai, nes tik apie tokius kalbama prieš 17 metų patvirtintame kurorto centrinės dalies detaliajame plane. Statybos inspekcija sieks teisme panaikinti savivaldybės išduotus leidimus statyti šiuos tualetus.

Neteisėtu inžinerinių tinklų tiesimo leidimų išdavimu kaltinama Palangos savivaldybė su tuo nesutinka. Anot jos, dar prieš keletą metų aplinkos ministro patvirtintame paplūdimių rekreacijos plane numatyta, kad į paplūdimius turi būti tiekiamas geriamasis vanduo, o pačiame 2000 metų detaliajame plane šalia biotualetų minimos dušinės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bernardas

bernardas portretas
Dvidešimt pirmas amžius už lango, o inspekciją nori, kad mes kaizerio Vilhelmo laikų tupyklose sėdėtume. Atrodo niekam nemaišo, niekam blogai nėra, bet... Statybų inspekcija neturi jokio asmeninio finansinio intereso, o štai kai koks NT vystytojas į ranką įspraudžia, tai gali ir vietoje aštuonbučio atsirasti koks dvidešimt butų, ar vietoje dviejų aukštų iškilti penkiaukštis

zigmas

zigmas portretas
Na štai ir išlenda korumpuotų inspekcijos darbuotojų veidai .Kai pastatomas namas ar šeip koks statinys su leidimais tai tik po metų ar daugiau jie atsibunda o kad Palangos savivaldybė užėmė tvirtą ir būtinai reikalingą sanitarijos problemą pasirodė spekulentų veikėjai inspekcija.Šaunuolis Palangos meras

klp

klp portretas
iš kur Lietuvoje tiek buko idiotizmo. Pasaulinės naujovės diegiamos o valdininkai reikalauja "car batiuškos" budelės. Gal pagaliau pakeiskim nemąstančius "Cariukus"ir visiem bus smagiau gyventi.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių