Vilkikų eilės pasienyje su Baltarusija netrumpėja

Savaitgalį Lietuvos pasienio punktuose atnaujinus patikros sistemas, Baltarusijos pusėje susidariusios vilkikų eilės netrumpėja - į Lietuvą įvažiuoti vis dar laukia beveik 1 tūkst. vilkikų.

Baltarusijos pasienio tarnyba savo interneto svetainėje skelbia, kad pirmadienio 16 val. duomenimis, Kamenyj Log-Medininkų pasienio poste iš Baltarusijos išvykti laukia 380 sunkvežimių, Beniakonių-Šalčininkų punkte – 220, Privalkos-Raigardo punkte – 148, Kotlovkos-Lavoriškių punkte – 160.

Muitinės departamento atstovas Vitas Volungevičius BNS pirmadienį teigė, kad eilės pasienyje susiformavo dėl praėjusią savaitę atliktų sistemos atnaujinimų, kuomet vilkikų vairuotojai turėjo pateikti popierinius dokumentus, o ne elektroninius. Pasak jo, atnaujinus sistemų darbą, eilės pasienyje turėtų išnykti artimiausiomis dienomis.

Vykstant iš Lietuvos į Baltarusiją vilkikų eilių nėra.

 

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vadyla

vadyla portretas
Eiles pasienije su belarusija susidaro todel ,kad i lenkija sunkvezimiui galima ivaziuoti su 600 litru d kuro o per lietuva apribojimu nera Vaziuoja i europa rusu pulkai su pilnais kuro bakais toliau belarusai lenkai ir t.t lietuvos vezejai , vairuotojai tame sraute tai lasas juroj kuris pakliuva i tuos spastus ir labiausiai nukencia nes uz stovejima darbaviai nemoka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių