D.Budrys socialdemokratams dovanojo dainų rinkinį

Neseniai į opozicinę Socialdemokratų partija (LSDP) įstojęs Dainius Budrys išleido socialdemokratams skirtą kompaktinę plokštelę, kurią dovanojo naujiesiems bendražygiams, rašo „Lietuvos žinios“.

Partijos logotipu ir šūkiu paženklintame albume skamba dainos apie tai, kas esą yra svarbiausia socialdemokratams, - žmogų. LSDP rinkimų šūkis yra „Svarbiausia - žmogus“.

Dainų albumas, anot D.Budrio, skirtas tik vidiniam partijos naudojimui, rinkėjai juo viliojami nebus. Tačiau kompaktinę plokštelę dovanų gavę socialdemokratai tikino, kad jiems užsiminta ir apie galimybę užsisakyti daugiau diskų „savo poreikiams“, o vieno tokio albumo kaina siektų apie 5 litus.

Kompaktinėje plokštelėje skamba 15 žinomų Lietuvos atlikėjų - Žilvino Žvagulio, Irenos Starošaitės, Viktoro Malinausko, Kęstučio Jablonskio, Vaido Vyšniausko ir kt. - dainų.Pasak D.Budrio, šis albumas - dovana partijos bičiuliams.

„Tam, kad mūsų gretose nuotaika būtų geresnė, daugiau šypsotumėmės, o ne ašarotume. Dainos parinktos ramios - apie žmogų, o ne apie alų danguje“, - aiškino parlamentaras.

D.Budrio teigimu, dainas albumui padėjo atrinkti bičiulis Ž.Žvagulis. Jo vadovaujama muzikos leidybos įmonė ir išleido šią plokštelę. Seimo narys nenorėjo atskleisti, kokiu tiražu ji išleista. Esą kol kas albumai tėra „vienetiniai“.

Paslaptyje D.Budrys laiko ir tai, kiek jam kainavo išleisti šią plokštelę.

„Tai komercinė paslaptis. Tam skyriau asmenines lėšas“, - į kalbas nesileido jis.LSDP pirmininkas Algirdas Butkevičius pabrėžė, kad kompaktinė plokštelė išleista ne partijos, o D.Budrio iniciatyva.

„Idėja nebloga. Pasaulyje naudojamos įvairios reklaminės priemonės, muzika žmogų atpalaiduoja, nuramina. Lietuvai to dabar labai reikia“, - įsitikinęs jis.

Anot A.Butkevičiaus, partijai pasiūlyta įsigyti daugiau šių plokštelių. Dėl to turėtų apsispręsti ir LSDP centrinis rinkimų štabas.Seimo rinkimai vyks spalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas portretas
O aš balsuosiu už tvarkiečius nors jiems ir nekuria dainų ir nerašo ditirambų laikraščiai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių