Darbo biržose prasideda renginių ciklas abiturientams

Pirmadienį Lietuvos darbo birža visuose teritorinių darbo biržų skyriuose, jaunimo darbo centruose pradeda renginių ciklą, skirtą absolventams ir abiturientams, pranešė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Pranešama, kad renginių metu absolventai ir abiturientai turės galimybę gauti koncentruotą aktualią informaciją apie šalies ir jų gyvenamosios teritorijos darbo pasiūlą ir paklausą, pirmojo darbo svarbą ir įtaką tolesnei karjerai, strategijos turėjimo, planavimo reikšmę efektyviai darbo paieškai.

„Vyks ne tik teoriniai, bet ir praktiniai užsiėmimai. Bus atliekami profesinio kryptingumo testai, vyks mokomųjų filmų peržiūra, simuliaciniai darbo pokalbiai“, - nurodo ministerija.

Renginiuose dalyvaus darbdavių ir savivaldybių atstovai, jauni ir patyrę verslininkai, savanorių organizacijos, psichologai, EURES, kredito unijų, verslo informacinių centrų, VšĮ „Versli Lietuva“, „Sodros“, Krašto apsaugos savanorių pajėgų bei profesinių sąjungų specialistai ir kiti socialiniai partneriai.

Absolventus ir abiturientus atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų skatins teritorinių darbo biržų ar skyrių vadovai.Programa vyks iki rugpjūčio 10 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nustebes

nustebes portretas
Darbo birza kazka pradejo veikti. Iki siol tik bedarbius registravo.

.

. portretas
Tai kad ju likimas auskus , prasides puse metu Birzoi , ir poto bus pasiulytas kiemsargio darbas :)) su aukstu issilavinimu .Ir dar pasakys ,kad darbo birza NE eisko darbo o turi pats surasti sau !!!! :D

kam

kam portretas
Tokia kokia yra dabar, darbo birza absoliutus pinigu svaistimas. Kam reikia leisti milijonus -kad darbdavys skambucio pranestu kad jam reikia darbuotojo o birza ta paskelbtu savo svetainej. Darbo birza yra absoliuti neveiksni,nes niekaip neitakoja isidarbinimo ir nesukuria darbo vietu,isskyrus ten sedincius,kavyte geriancius.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių