D. Trumpo pergalė suvalkiečiui atnešė 9 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Kol pasaulis stebisi Donaldo Trumpo pergale Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose, vienas Lietuvos pilietis iš Suvalkijos džiaugiasi laimėtais 9000 eurų.

Lažybų bendrovėje “TOP sport” prieš metus laiko tūkstančiu eurų rizikavęs marijampolietis jau tada tikėjo, kad ne Hillary Clinton, ne kažkas kitas, o būtent D.Trumpas laimės rinkimus. Tuo metu “TOP sport” pasiūloje 45-ojo JAV prezidento pergalė buvo vertinama santykiu vienas prie devynių.

“Noriu pasveikinti laimėtoją ir tuo pačiu pabrėžti, kad Lietuvoje D.Trumpo pergale tikėjo tikrai ne vienas žmogus. Iš viso suskaičiavome 111 kortelių, kuriose žmonės statė už šio respublikono pergalę”, - sakė “TOP sport” vadovas Gintaras Staniulis.

H. Clinton buvo ryški pasiūlos favoritė. Renkantis jos pergalę lažybų mėgėjai iš pradžių savo sumą galėjo padidinti tris kartus, o vėliau tik 20 procentų.

D.Trumpas, savo ruožtu, prieš daugiau nei metus apskritai nebuvo vertinamas kaip rimtas kandidatas. Koeficientas už jo pergalę siekė net 14. Tiesa, vėliau nukrito iki dviejų, o paskutinėmis akimirkomis pakilo iki keturių.

“Aš visada sakau, kad nuspėti rinkimų rezultatus yra dar sunkiau nei sporto varžybų baigtį. Daugelis žmonių šį pasakymą turbūt tapatins su rinkimais į Lietuvos Respublikos Seimą, tačiau aš atsigręžčiau dar giliau. Pavyzdžiui, į 2003 metus, kai Lietuvos Prezidentu tapo Rolandas Paksas. Tuomet visos apklausos rodė, kad laimės Valdas Adamkus, o žmonės balsavo už R.Paksą ir tuo pačiu statė pinigus už jo pergalę”, - prisiminimais dalinosi G.Staniulis.

Lažybų bendrovėje “TOP sport” 701 žmogus tikėjo H.Clinton pergale. Dar 111 statė už D.Trumpą, o tikėjimas visais kitais kandidatais per metus laiko sudarė vos vieną procentą lažybų mėgėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių