D. Grybauskaitė: tvirtai žinojau, už ką balsuoti

Sekmadienį prieš 10 val. į Saulėtekį Vilniuje balsuoti Seimo rinkimuose ir referendume dėl atominės elektrinės statybų atvyko Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė. Šalies vadovė sakė apsisprendusi, už ką balsuoti, greičiau nei lankstė balsavimo biuletenį.

Nors prezidentė neatskleidė, už ką balsavo, sakė savo sprendimą žinojusi iš anksto.

„Daugiau laiko skyriau lapelio vyniojimui“, – sakė D. Grybauskaitė. Paklausta, ar bus lengva sudaryti naują valdančiąją koaliciją, prezidentė sakė nenorinti spekuliuoti.

„Bus matyti. Tikiuosi, kad žmonės jau pasirinko ir žino, ko nori, o jų valia bus privaloma“, – sakė prezidentė.

D. Grybauskaitė lakoniškai atsakė, kad tikisi iš būsimos naujos vyriausybės „visko geriausio“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rinkejas

rinkejas portretas
taip jau seniai pasirinkau,balsavau pries Atomines elektrines statyba ir uz Darbo partija,o mano draugai balsavo uz N.VENSKIENES partija "Drasos kelias"

tikiu prezidente

tikiu prezidente portretas
jus prezidente esate protinga ir ryztinga. Tikiuosi teisingai pasirinkot

Pikasas

Pikasas portretas
"KADA TAUTA PRAREGĖS ARBA KAM SKAMBINA VARPAI" (Visas tekstas su autentiška I.Degutienės kalba yra "ekspertai.eu") CITUOJU: "Šį pavasarį Seimo pirmininkė Irena Degutienė vienai negausiai auditorijai atskleidė baisius dalykus, kuriuos išgirdęs kiekvienas lietuvis privalėtų dar kartą – kaip Sausio 13-osios dienomis – stoti ginti savo ir savo Tėvynės laisvės. Ji kalbėjo ne iš nuogirdų, o apie tai, ką žino, būdama antruoju asmeniu valstybėje. Valstybė – atvirai pasakojo I. Degutienė – didžiuliu tempu mutuoja į autoritarinį Aleksandro Lukašenkos tipo režimą. Seimas yra bejėgis ir virtęs apgailėtina dekoracija, kuri tik pridengia faktą, kad šalyje, vadinamoje parlamentine respublika, viskas valdoma komandomis iš “Baltųjų rūmų” – prezidentūros. Joms – o ne įstatymams – paklūsta Generalinė prokuratūra (GP), Valstybės saugumo departamentas (VSD), teismai. VSD naudojamas kaip įrankis, įtvirtinant šią antikonstitucinę galią, ir veikia prieš savo valstybės piliečius. Seimo nariai, kuriuos renkame kaip laisvus savo atstovus, yra įbauginti ir sekami. Sekama ne tik pati Seimo pirmininkė, bet ir jos garbaus amžiaus motina, sesuo, dukra, pusbrolis. Tai daroma demonstratyviai, siekiant priversti paklusti. Sekamas ir Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Arvydas Anušauskas. Baisiausia, kad tuo užsiima ne kokios nors priešiškos valstybės šnipai, bet VSD, kurio veikla yra visiškai nekontroliuojama. Žmonės, su kuriais I. Degutienė pasidalino šiomis žiniomis apie demokratinėje valstybėje neįsivaizduojamus dalykus, ragino ją viešai kreiptis į tautą ir pasakyti piliečiams tiesą apie padėtį šalyje. Juk turime teisę žinoti, kad institucijos ir pareigūnai, privalantys tarnauti tautos interesams, juos pamina ir griauna konstitucinę mūsų valstybės sąrangą. "
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių