D. Grybauskaitė pasveikino „Tūkstantmečio vaikus“

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su televizijos projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai" nugalėtojais - 5-12 klasių moksleiviais, geriausiai pasirodžiusiais šioje žinių viktorinoje.
 
„Esate čia, nes suprantate, kad žinių pasaulis - neišsemiamas ir beribis. Ir kad tik nuo jūsų pačių noro, kruopštaus darbo, didelių pastangų priklauso, kiek paslapčių ir netikėtų atradimų jis Jums atskleis. Linkiu visiems, kad maži žingsneliai į mokslo ir žinių pasaulį ateityje virstų dideliais, Lietuvą garsinančiais laimėjimais", - projekto nugalėtojams sakė Prezidentė.
 
Prezidentė taip pat padėkojo moksleivių tėveliams ir mokytojams už darbą, rūpinimąsi ir pastangas atskleidžiant vaikų talentus.
 
Šalies vadovė linkėjo vaikams ir toliau būti tokiems smalsiems ir drąsiems, siekti, domėtis, įsivaizduoti ir bandyti, skaityti ir atrasti, nes žinios ir gebėjimas gyvenime jas pritaikyti yra vertingiausias dalykas, kokį tik gali įgyti žmogus.
 
Projektas „Tūkstantmečio vaikai" vyksta nuo 2008-ųjų. Kasmet žinių viktorinoje skirtingose amžiaus kategorijose išrenkami 8 sumaniausi ir talentingiausi Lietuvos vaikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
labai norėtusi ,kad mūsų prezidentė matytu , ne tik prieš ją išstatytus , išblizgintus lietuvos vaikus ,bet prisimintu ir tyliai verkiančius ir kenčiančius smūrtą ir badą ,beglobius vaikus ,oi , kaip reikia ten prezidentės dėmesio ,užsigūlėje savo krėsluose po 20 metų nomenklatūrininkai ,jau nebemato , kad skęsta nuskriaustų ir badaujančių vaikų ašarose ,,,,sėkmės nusimesti rožinius akinius
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių