„Carito“ globojamoms šeimoms paaukota per 300 tūkst. litų

  • Teksto dydis:

LRT žiūrovai tiesiogiai transliuoto paramos koncerto „Įžiebkime viltį kartu“ metu paaukojo beveik ketvirtį milijono litų. Pinigai rinkti kilniam tikslui – paremti nepriteklius ir skausmą išgyvenančias Lietuvos šeimas.

LRT žiūrovai tiesiogiai transliuoto paramos koncerto „Įžiebkime viltį kartu“ metu paaukojo beveik ketvirtį milijono litų. Pinigai rinkti kilniam tikslui – paremti nepriteklius ir skausmą išgyvenančias Lietuvos šeimas.  Antradienio vakarą vykusiame koncerte, kurį vedė Jurga Šeduikytė ir Ričardas Doveika, dalyvavo ryškiausios Lietuvos scenos šeimos.

„Dėkojame visiems, kurie neliko abejingi šeimoms, kurios patiria skurdą, ligos sukeltas kančias ir nepaisant likimo smūgių stengiasi iš paskutiniųjų išgyventi. Mes džiaugiamės, kad visuomenė jungėsi kartu su „Caritu“ aktyviai žiūrėdami renginį, įsiklausydami ir jautriai reaguodami į šeimų skausmą bei aukodami“, – sako koncertą inicijavusio Lietuvos „Carito“ generalinė direktorė Janina Kukauskienė.

Pasak J. Kukauskienės, visų pirma bus paremtos šeimos, apie kurias transliacijos metu buvo parodyti specialūs pasakojimai. Taip pat bus tęsiama pagalba „Carito“ iki šiol globojamoms šeimoms, atsižvelgiant į konkrečias šeimų situacijas ir poreikius.

Šventinio vakaro metu telefonu buvo paaukota  239 tūkst. litų. Dar 70 tūkst. litų žmonės paaukojo įsigydami už auką akcijos velykinių žvakelių.

Koncerte vargstančioms šeimoms aukoti kvietė ne tik sceniniais, bet ir šeimyniniais saitais susiję duetai – Kristina ir Edmundas Seiliai, Eglė ir Vytautas Juozapaičiai, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Violeta ir Vilius Tarasovai, Renata ir Deivis Norvilai, Birute Petrikytė su dukra Andželika, Marius Jampolskis ir jo tėtis Robertas. Atlikėjams akompanavo Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

puiku

puiku portretas
labai geras koncertas, o kun R.Doveika pasirodo dar ir puikus renginio vedėjas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių