Buvęs Vilniaus arkikatedros klebonas dėl moters išsižada kunigystės (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Buvęs Vilniaus kunigų seminarijos rektorius, Vilniaus arkikatedros klebonas, aukštas kanclerio pareigas Vilniaus arkivyskupijoje ėjęs monsinjoras Robertas Šalaševičius atsižada kunigystės dėl parapijietės.

Kunigas Robertas Šalaševičius, kuris iki šios vasaros buvo Vilniaus arkikatedros klebonas, palieka kunigystę.

Tai trečiadienį išplatintame pranešime patvirtino Vilniaus arkivyskupas metropolitas Gintaras Grušas.

Pasak žiniasklaidos, žinomas dvasininkas R.Šalaševičius kunigystę palieka dėl moters.

„Dėl susiklosčiusios situacijos jis yra suspenduojamas nuo kunigo pareigų vykdymo“, - sakoma G.Grušo pranešime.

Arkivyskupas R.Šalaševičiaus sprendimą palikti kunigišką tarnystę vadina visiems skaudžiu įvykiu, nes jo „tarnystė Vilniaus Šv. Juozapo kunigų seminarijoje, Vilniaus arkikatedroje bazilikoje ir Vilniaus arkivyskupijos kurijoje palietė daugelio žmonių gyvenimą“.

G.Grušas sako, kad kunigo pasitraukimas palieka gilią žaizdą tikinčiųjų bendruomenėje, kuriai jis tarnavo ir kuri pasitikėjo jo žodžiu ir gyvenimo liudijimu, ir ragina melstis už kunigus, nes „pašaukimo kelyje jie įvairiai išbandomi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
pritariu tik tai nereiskia kad Dievo nera yra tik isverstaskuriai neva /dievo/ tarnai/ sadistai inkvizicijom deginant zmones tas pat vyksta kitom rankom ka ir matome siu /vertybiu/ skaleje z=0

rima

rima portretas
kunas ne molis pagalvoji ir noris sveikas vyras

jie neturi Viešpaties

jie neturi Viešpaties portretas
aišku kad dar gailėsis, nes PINIGŲ būtų niekad netrūkę, mašinas keistų kas keli metai, vietoj vienos moteriškės flirtuotų su visa parapija. Ir miegoti galėtų visą savaitę, nes kuo mažiau kunigas dirba, tuo jį labiau giria. Lėtinis ateizmas ir visiškas užmigimas tose mūsų šalelės parapijose. Nemyli jie nei Kristaus, nei savo tautos, tik dievą-pinigą.Valdo žmones baime ir neapykanta, o veiklesnius sulaužo dvasiškai.
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių