Buvęs parlamentaras E. Žakaris: COVID-19 egzistuoja, ligoninėje gydžiausi 12 parų

  • Teksto dydis:

Buvęs Seimo narys Edvardas Žakaris koronavirusu sirgo sunkiai. Jis net 12 parų buvo gydomas ligoninėje, Infekcinių ligų skyriuje.

Apie ligą vyras papasakojo savo "Facebook" paskyroje.

"Mielieji, po 12 parų Infekcinių ligų skyriuje ir vienos paros laisvėje pagaliau sveikinuosi su jumis. Visiems skeptikams iš karto pasakau, kad COVID -19 egzistuoja. Šiam virusui visai nesvarbu, kad niekada per daug nesiskundei prastu imunitetu, kad didžiąją gyvenimo dalį vienaip ar kitaip siejai su sportu, fizine veikla, kad stengeisi laikytis privalomų reikalavimų. Vieną dieną planuoji gyvenimą, o kitą jau žiūri, kad pagrindinis tavo gyvenimo planas - išgyventi", - rašo E.Žakaris.

Buvęs Seimo narys teigia, kad rašo ne todėl, kad nori pasiskųsti, o todėl, kad nori padėkoti žmonėms, kurie didžiąją savo gyvenimo dalį atiduoda sergantiems.

"Dėkui skyriaus vedėjui Aidui Kaušui, puikiam specialistui ir be galo korektiškam žmogui už pastangas pastatyti mane, kad ir ant drebančių kojų. Pačius nuoširdžiausius padėkos žodžius siunčiu nuostabiosioms šio skyriaus slaugytojoms ir jų padėjėjoms. Tai moterys, kurios tavo palatoje atsiranda dieną ir naktį, stengiasi padėti, nuraminti, atsakyti į klausimus, paprasčiausiai žmogiškai pasikalbėti. O tokių, kaip aš ir dar sunkesnių ligonių - ne vienas. Mielosios, mes juk susitarėme kada nors kartu išgerti kavos! Ačiū šeimos gydytojai Kristinai Slonksnei, kuri privertė mane vykti į ligoninę, rūpinosi, kaip man sekasi. Ačiū šeimai, kuri stovėjo ir stovi mūru už mano nugaros, ačiū draugams, bičiuliams, kurie visokeriopai palaikė, neleido nukabinti nosies", - gražių žodžių negaili  E.Žakaris.

Pasak jo, gyvenimas laisvėje kol kas nelengvas. "Tenka mokytis kvėpuoti be deguonies kaukės, eiti, kad ir ramstantis į sienas. Tačiau turi būti geriau. Esu apsuptas trijų moterų, mylimas, ypač mažosios ilgaausės. Linkiu visiems nesirgti. Saugokimės. Stenkimės ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų", - įrašą baigia buvęs Seimo narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių