A. Butkevičius: turėtume gauti apie 40 mandatų

Lietuvos socialdemokratų partijos lyderis Algirdas Butkevičius Seimo rinkimuose balsavo Simono Konarskio rinkimų apylinkėje Vilniuje.

„Reikia gerbti rinkėjų nuomonę. Anksčiau planavome, kad bus nuo 40 iki 45 vietų. Dabar manau, kad apie 40 vietų turėtume gauti, bet po antrojo turo", - apie rezultatų lūkesčius sakė A. Butkevičius.

Dėl rinkiminės agitacijos, kuri buvo rasta Saulėtekio rinkimų apylinkėje, A. Butkevičius sakė gavęs žinių, jog tai – konkurentų  darbas. „Pasiekė informacija, kad tai yra kitų partijų padėta reklaminė medžiaga apie mūsų partiją“, – sakė A. Butkevičius.

Partijos lyderis sakė „nuosekliai balsavęs prieš naują atominę elektrinę“.

S. Konarskio rinkimų apylinkėje taip pat balsuoti ėjo didelis srautas rinkėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

barzda

barzda portretas
Socdemai istroske valdzios, laikosi oriai, taciau ju pazadai abejotini. Biudzetas labai konkretus dalykas, pazadais jo nepapildysi. Busimos koalicijos partneriai labai margi, pazadai nesuderinami. Labai abejotina, kad naujai suformuota vyriausybe susitars. Dabartiniai opozicijonieriai nesugebejo tartis. Balsuosiu uz TS - stabilumo garanta.

jobklmn

jobklmn portretas
Visa socdemu agitacija paremta Butkevicium, o kai paziuri kad jam uz nugaros Kirkilas, Adomenas, Bradauskas, Vesaite, Olekas.......

Nežiniukas

Nežiniukas portretas
Socdemas vaistinėje: - Duokit man tablečių nuo godumo. Tik daugiau...daugiau!!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių