B. Vanagas: policija gerai dirbti gali tik su tinkamais įrankiais

  • Teksto dydis:

Garsus Lietuvos lenktynininkas Benediktas Vanagas ne iš tų, kurie puola Lietuvos policiją dėl blogai atlikto darbo ar dėl policijos noro turėti geras darbo sąlygas.

"Norime, kad policija gerai dirbtų savo darbą? Tai suteikime jai įrankius", - savo feisbuko paskyroje parašė lenktynininkas.

"Šiek tiek išmanau apie automobilius: 4 varomų ratų sistema ir automatinė greičių dėžė (turint galvoje policijos darbo specifiką) nėra perteklinis reikalavimas.

Mes greiti nuteisti, kai policija neatlieka savo darbo. Tačiau nepagalvojame, kad darbui nesuteikiame tinkamų įrankių. Juk kompetencijos ir įrankiai - kertiniai profesionalo atributai", - teigia B. Vanagas.

Pasak jo, reikia pirkti gerą daiktą, o ne prastą. Lenktynininkas primena britų posakį:nesu toks turtingas, kad pirkčiau prastą daiktą.

"Kalbant apie valstybės pirkimų politiką, turime, kur tobulėti. Sutinku, kad reikia geros kainos, tačiau įsiklausykime į specialistų žodžius (su sąlyga, kad tai nėra apsišaukėliai), kokį produktą reikia pirkti", - rašo B.Vanagas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis.

Pilietis. portretas
Ponas Vanagas, manosi esas labai protingas. Jis aišku nedurnas, moką pinigą iš oro daryti. Tai lipdukus durneliams pardavinėja, tai maikutės ir marškinius su Vyčiu. Galėtu imti tada ir paremtį policiją. Nupirkti vieną antrą automobilį. Aš už tai kad policija turėtu tinkamas techninės priemonės. Tikrai už. Bet nesuprantu kodėl renkamasi motociklą Hayabusa už 15k.Eurų, o ne FZR apie 10. Todėl kad reikia motociklo kuris eitu 330? Kam? Motociklas nėra efektyvį priemonę nestojančio nutruktgalvio stabdymui. Kodėl renkamsi Audi A6 nežymetam auto, kodėl patruliavimui skiriamos Škodos Superb? Ne per riebiai? Kodėl Caddy, o ne koks Roomsteris, ar net Citroen Berlingo, kuris bus 3 kartus pigesnis? Jug jis faktiškai davažiuoja iki vietos, atsistoja ir stovi fotografuoja. Koks skirtumas koks tai bus automobilis.

as matyt kazko dar nesuprantu

as matyt kazko dar nesuprantu portretas
apie policijos darba jei ju isvis gatvese nesimato.O kad vairuotojiai nebutu chamai gatvese tai jose turi matytis policijos pareigunai dirbantys savo tiesiogini darba o ne tik vienas "nezymetas" automobilis policijos vazineti gatvese.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių