A.Šedžius taps parlamentarų etikos sargu?

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos už įvairius prasižengimus ne kartą svarstytas parlamentaras Andrius Šedžius gali pats pradėti mokyti kolegas gero elgesio, rašo „Lietuvos rytas“.

Mišri Seimo narių grupė, kuriai priklauso A.Šedžius, nutarė šį politiką deleguoti į Etikos ir procedūrų komisiją.

Šis parlamentaras komisijoje turėtų pakeisti Konstantą Ramelį. Jis paskirtas Operatyvinės veiklos parlamentinės kontrolės komisijos vadovu.

Mišrios Seimo narių grupės vadovė Agnė Zuokienė pripažino, kad sprendimas skirti A.Šedžių į Etikos ir procedūrų komisiją turi tam tikrą potekstę: „Mes taip elgiamės, nes komisijos darbas yra neproduktyvus, o problema – jos vadovas. Tai savotiška protesto forma.“

A.Zuokienės tvirtinimu, į etikos sargus siūlomas A.Šedžius yra davęs žodinį įsipareigojimą pasitraukti iš komisijos, jeigu jos pirmininko postą paliktų A.Salamakinas.


Šiame straipsnyje: Andrius Šedžiusetikos sargai

NAUJAUSI KOMENTARAI

valerija

valerija portretas
ar tai neirodo, kad jokios etikos ir morales tam seime ieskoti nereikia?? Dar vienas cirko artistas ant lyno prie rinkimus! Lape saugos vistas! Kiek dar leisime tyciotis is musu?

Copy

Copy portretas
na kaip nesuprantate, jis bus ne sargas o paprasčiausias sargis

Zigmas

Zigmas portretas
Na, čia tai geras. Gimnazisčių mylėtojas aiškins apie etiką? Atsikvošėkit, seimūnai. Gerai , kad jam nebeilgai liko Seimo kedę zulint.Sekančiai kadencijai būti išrinktam absoliučiai jokių šansų.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių