Apklausa: Seimo nariai turėtų gauti vidutinį šalies atlyginimą

Daugiau kaip pusė Lietuvos gyventojų mano, kad Seimo nariai turėtų gauti vidutinį šalies atlyginimą, rodo pirmadienį paskelbti apklausos rezultatai.

Paklausus, kokį darbo užmokestį „į rankas“ turėtų gauti Seimo narys, 60,2 proc. pasirinko atsakymą 1655 litus (vidutinis šalies atlyginimas).

18,6 proc. apklaustųjų teigė, kad parlamentarai turėtų tenkintis minimalia alga - 670 litų, o 14,9 proc. manė, kad Seimo nariams yra tinkamas dabartinis parlamentaro atlyginimas - 5253 litai.

Portalo delfi.lt užsakymu bendrovė „Spinter tyrimai“ birželio 15-22 dienomis apklausė 1008 gyventojus nuo 18 iki 75 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viena vertybė

viena vertybė portretas
jau bėdavojo, kad galą su galu vos suduria , nebalsuodami už ją suteiksime jai galimybę gyventi kaip visi

VBS inf.

 VBS inf. portretas
Reikia skubiai skelbti referendumą.Klausimas ; Ar sutinki,kad seimo nariai turėtų gauti vidutinį šalies atlyginimą.

Gal pakaks

Gal pakaks portretas
Gal pakaks nesamonių. Gal dar minimumą pradėkim mokėti ir tikėkimės kvalifikuotos, sąžiningos ir atsidavusios šalies valdžios. Baikit juokint pasaulį. Visose normaliose valstybėse parlamento nariai uždirba daug (kai kur net labai daug) ir yra pasiturintys žmonės. Pas mus tie Seimo narių atlyginimai galėtų būti ir dar didesni, tuomet į tas darbo vietas ateitų gal ne vien ateinantys pasivogt ar verslininkų išlaikomi liokajai, o ir plačios kompetencijos intelektualai, kurie šiandien nueina tik į privatų verslą, nes ten gauna kelis kartus daugiau.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių