Apie daugiabučio vandenyje rastas legioneles žinojo ne visi gyventojai

  • Teksto dydis:

Viename Biržų daugiabutyje ištyrus karštą vandenį ir jame radus pavojingų žmogaus sveikatai bakterijų – legionelių – ne visi gyventojai buvo informuoti, kad atliekant termošoką reikės leisti karštą vandenį.

Biržų rajono valdžia aiškinasi, kas neatliko savo darbo, o daugiabučius prižiūrinčias įmones įpareigojo atlikti karšto vandens tyrimus ir apie tai informuoti gyventojus.

Daugiabučio gyventoja Irena Biknevičienė sako, kad ne visi gyventojai žinojo, kad karštame vandenyje rasta legionelių ir atliekant termošoką, kai žmonės turi leisti karštą vandenį, ne tik jos, bet ir kitų nebuvo namie. Moteris sako vandenį leidusi vėliau.

Pasak Biržų savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo Audrio Muko, tarnybos neužtikrino, kad informacija apie termošoką, kai sukeliama karšto vandens temperatūra, pasiektų visus gyventojus. Dabar aiškinamasi, kas turi iš naujo paimti šilto vandens mėginius ir juos ištirti.

Išsamiau apie Biržų daugiabutyje susidariusią situaciją – Zinaidos Paškevičienės reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jule

Jule portretas
daugiabučius prižiurinčios įmonės t.y.UAB valdos,na privačios kaip parduotuvės.........Susimąstykit

Tai toks taip vadinamas ,,karštas" jų vanduo:-)

Tai toks taip vadinamas ,,karštas" jų vanduo:-) portretas
Kam dar sakyt kad karštam vandeny rasta legeniolių, karštam jų nebūna, nesiveise, bet jeigu tas jų vanduo tik šiltas, kaip myžalai, taupytojai to namo, matyt jau iš visko kad ir kolchozas-t.y.bendrija , tai viskas aisku, aiškiau ir but negali.

pastaba

pastaba portretas
ne visi darbo valandom gali sed4t namie. Tokius darbus turetu atlikinet d kart paroj ty ryte ir vakare, kai visi grizta po darbu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių