Antanas dar nežino, ką veiks Seime

 Į naująjį Seimą Dzūkijos vienmandatėje apygardoje išrinktas buvęs realybės šou "Dangus" dalyvis Antanas Nedzinskas kol kas nežino, ką gero Lietuvai norėtų nuveikti dirbdamas parlamente. Muzikantas sako apie darbą Seime nenorintis kalbėti, nes šio klausimo nėra suderinęs su partijos vadovybe.

Interviu portalui Tautos prisikėlimo partijos narys prisipažįsta per rinkimų kampaniją pats klijavęs reklaminius plakatus, o vienmandatėje apygardoje nugalėti patyrusį politiką Vidmantą Žiemelį jam padėjo ir kitų partijų lyderių parama.

Daugeliui jūsų pergalė prieš šalyje žinomą politiką Vidmantą Žiemelį buvo netikėta. Ar pats antrajame rinkimų ture tikėjote, kad galite įveikti varžovą?

Pergale tikėjau. Aš pats nuoširdžiai dirbau, susitikinėjau su žmonėmis. Tai žmones ir papirko - jie pamatė mane ne kaip televizijos žmogų, o kaip paprastą žmogų.

Kaip manote kokios buvo jūsų sėkmės priežastys?

Betarpiškumas, nuoširdumas, atviras pokalbis su kaimo žmonėmis. Pats važiavau į kaimą, pats kalbėjausi su žmonėmis, pats plakatus klijavau. Be to, mane oficialiai palaikė kitų partijų lyderiai.

Kokių partijų lyderiai jus palaikė?

Negaliu pasakyti, su Arūnu Valinsku sutarėm, kad neviešinsiu.

Kokie bus Jūsų pirmieji darbai naujajame Seime? Gal turite užsibrėžęs tikslų, kuriuos ketinate įgyvendinti dirbdamas Seime?

Kol kas negaliu nieko konkrečiai pasakyti, nes esu nesuderinęs su savo partija. Visgi norėčiau, kad didėtų Seimo narių atsakomybė.

Bet juk kandidatuodamas į Seimą turbūt turėjote kažkokių planų, ką gero ketinate nuveikti Lietuvos žmonėms. Ką konkrečiai norėtumėte tautiečiams gero padaryti?

Kol kas susilaikau nuo komentarų.

Galbūt jau esate apsisprendęs kokiame Seimo komitete norėtumėte dirbti?

Kol kas tai nesuderinta, todėl negaliu apie tai kalbėti. Kita vertus, aš dar nesu Seimo narys, nes vakare bus perskaičiuojami čia balsavusių žmonių balsai ir tada dar gali viskas keistis.

Ar paaiškėjus balsavimo rezultatams nesulaukėte pasiūlymų iš kitų politinių jėgų pereiti į jų partiją?

Kol kas nesulaukiau, bet ir nelaukiu.

O jei pasiūlytų, neitumėte į kitą partiją?

Neičiau, mane čia išrinko, todėl turiu būti šios partijos narys.


Šiame straipsnyje: AntanasValinskasNedzinskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių