Alkoholizmo ir savižudybių prevencijai – 1,3 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Nevyriausybinės organizacijos, viešosios ir biudžetinės įstaigos, taip pat švietimo įstaigos ir kiti juridiniai asmenys kviečiami kreiptis dėl paramos visuomenės sveikatos stiprinimo projektams.

Skirstant iš alkoholio akcizų formuojamo Visuomenės sveikatos stiprinimo fondo paramą šiemet prioritetas bus skiriamas alkoholio vartojimo ir savižudybių prevencijai, iš viso numatoma padalinti 1,3 mln. eurų, informuoja Sveikatos apsaugos ministerija.

Paraiškas iki gegužės 15 dienos kviečiama teikti dėl paramos prevencinių projektų, socialinių informacinių kampanijų, mokslo tyrimų projektų įgyvendinimui.

Šių metų fondo dydis – 0,5 proc. 2015 metų faktinių įplaukų iš alkoholio akcizo pajamų.


Šiame straipsnyje: savižudybėsAlkoholizmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Geria is nevelties , nera pinigu , nera darbo , nesimato ateities , tustuma .Kur naujos darbo vietos , nera jokio prossveicio-lieka tik vienas klausimas -kaip gyvent toliau ? tai pradeda gert , zuditys .Ir nereikia atidaryt amerikos, bet valdzia to nenori matyt. vienas atsakimas-draust

pilnai sutinku

pilnai sutinku portretas
su nuomone,kad tai pinigu svaistymas vejais.ivesti ,,sausa istatyma ir sutiprint kova su kontrabanda,nors aisku tai neivykdomas dalykas...

Ui

Ui portretas
O iš ko prevencijuosit, jei visi tikrai mes pirkt ir gert, kai lėšas imat iš alkoholio akcizo pajamų?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių