A.Kubilius ragavo olimpiečių maisto ir apžiūrėjo jų kambarius

Šeštadienį Vyriausybės vadovas Andrius Kubilius lankėsi olimpiniame kaimelyje, kur susitiko su olimpinėse žaidynėse Lietuvai atstovaujančiais sportininkais ir treneriais.

Kaip teigiama pranešime spaudai, Premjeras su šalies olimpiečiais ir jų treneriais aptarė pirmuosius olimpinius pasiekimus,  pasivaikščiojo po olimpinį kaimelį, apžiūrėjo mūsų sportininkų gyvenamuosius kambarius, valgykloje kartu su olimpinių žaidynių plaukimo čempione R. Meilutyte ir kitais olimpinės rinktinės nariais paragavo atletų maisto.

„Didžiuojamės jūsų pasiekimais, ryžtu ir užsispyrimu. Jūsų asmeninės pergalės yra visos mūsų tautos pergalės. Jūsų kovinga dvasia, aukšti siekiai, meistriškumas ir laimėjimai garsina Lietuvos vardą pasaulyje“, – susitikimo su šalies olimpine rinktine metu kalbėjo Vyriausybės vadovas. 

Jis Lietuvos olimpiečiams palinkėjo stiprybės, ištvermės ir sėkmės tolesnėse olimpinėse kovose.

Premjeras dar kartą pasveikino ir asmeniškai padėkojo penkiolikmetei Rūtai Meilutytei, laimėjusiai 100 metrų plaukimą krūtine ir iškovojusiai Lietuvai pirmąjį aukso medalį Londono olimpinėse žaidynėse.

Po susitikimo su šalies olimpine rinktine Vyriausybės vadovas stebėjo vyrų krepšinio turnyro pogrupio rungtynes tarp Lietuvos ir JAV rinktinių.

Vakare A. Kubilius Londono olimpiniame stadione planavo žiūrėti Lietuvai atstovaujančių lengvaatlečių startus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o ko po palocius trynesi

o ko po palocius trynesi portretas
nejau naloga rinko?

krize

krize portretas
svolacjius piarinasi pries rinkimus ir tasko mokesiu moketoju pinigus

Tai bent

Tai bent portretas
Net olimpiečius apėdo... Išalkęs toks? Jetau jetau, jei jau premjeras badauja, tai kitiems ką daryt?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių