A.Čaplikas susitikimo su A.Kubiliumi nekomentuoja

Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) pirmininkas Algis Čaplikas antradienio rytą apsilankė Vyriausybėje ir susitiko su premjeru Andriumi Kubiliumi.

Tačiau liberalcentristų vadovas BNS nekomentavo savo apsilankymo Vyriausybėje.

A.Čaplikas pirmadienį pats žiniasklaidai paskelbė apie planus susitikti su premjeru, kad aptartų valdančiojoje koalicijoje tarp konservatorių ir liberalcentristų kilusią įtampą.

Konfliktas kilo LiCS priklausančiam vidaus reikalų ministrui Raimundui Palaičiui atleidus Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos direktorių Vitalijų Gailių ir jo pavaduotoją Vytautą Giržadą. Pareigūnus R.Palaitis atleido vasario 15 dieną motyvuodamas informacija, gauta iš Valstybės saugumo departamento.

A.Kubilius pirmadienį sakė susidaręs nuomonę, kad „FNTT vadovų atleidimas buvo skubotas, nepagrįstas aiškiais motyvais“, ir paragino atleistus pareigūnus grąžinti į darbą.

Tuo tarpu A.Čaplikas premjerą apkaltino pažeidus valdžių atskyrimo principą.

Valdančiąją Permainų koaliciją sudaro trys partijos - Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, Liberalų sąjūdis bei Liberalų ir centro sąjunga.


Šiame straipsnyje: Algis ČaplikasAndrius Kubilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

suprato

suprato portretas
kad geriau patyleti. Nusibodo jo nusisnekejimai. Liberlams per rinkimus reik sakyti NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

liuda

liuda portretas
biauresnio padaro kaip Čapliukas kažin ar rasi visojLietuvoj ir išviso ši partija neturi ateities ,nes susirinkė išskirtinio biaurumo politikanai

Reikia susimąstyti

Reikia susimąstyti portretas
Kaltę turėtų priimti ne FNTT, bet Seimas, nes jie prileido prie banko SNORAS žlugimo. Nėra esminių dalykų: pinigų cirkuliacijos, pramonės šakų proporcijų, rentabilaus pelno. Seimas turi atsistatydinti kartu su finansininkais ir nesukelti grėsmės saugumui.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių