A.Butkevičius: nesu nusiteikęs pasiduoti šantažui

Premjeras Algirdas Butkevičius sako nesantis nusiteikęs pasiduoti šantažui, jei jo sulauktų susijungus dviem koalicijos partneriams - Darbo partijai bei partijai „Tvarka ir teisingumas“.

Interviu Žinių radijui A.Butkevičius teigė nemanantis, kad susijungus šioms dviem partijoms, socialdemokratams kiltų bėdų.

„Nemanau, kad turėtų būti socialdemokratams bėda, jeigu susijungs “Tvarka ir teisingumas„ bei Darbo partija, nes vis dėlto formuodami koaliciją aiškiai esame pabrėžę, kad turi būti žmonės parenkami pagal kompetenciją, o nei konkrečiai šita Vyriausybė, nei aš nesu nusiteikęs atstovauti kažkieno interesams ir vykdyti norus arba tiesiog pasiduoti, jeigu būtų tokie atvejai - šantažai, kad kažkuri partija turi vienu arba dviem nariais daugiau Seime“, - pareiškė premjeras.

„Mes norime permainų mūsų valstybėje ir atkurti valstybės pasitikėjimą žmonių tarpe ir sukurti naujas darbo vietas. O jeigu bus bandoma daryti kažkokias permainas ir dar artėjant pirmininkavimui, aš tikrai su tokiomis sąlygomis niekada nesitaikstysiu“, - teigė A.Butkevičius.

Jungimosi klausimą „darbiečių“ ir „tvarkiečių“ vadovybės ketina svarstyti savaitgalį. Susijungus šioms partijoms, jungtinė frakcija Seime pretenduotų į didžiausios vardą. Ji turėtų 39 narius. Socialdemokratai šiuo metu turi 38 narius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas bus gerai

viskas bus gerai portretas
tikrai butu kvaila dar nesutarti Premjerui su Darbieciais ir Tvarkieciais... visi vyrai kiek matau dirba Lietuvos zmoniu naudai.... tad tikrai sutars.. ir tarp saves nekonkuruos ir vienas kito nesantazuos..... Zmones laukia stabilumo... ta linkme jie ir bendradarbiaus.......... pamatysite........

petras

petras portretas
akinotas neko nedarei tik nueminei pinigus grazink invalidams melagis socdemi melagei nebalsosiu daugeu uz jos

jo

jo portretas
tik keli lenkai su Tamasevskiu santazuoja kaip nori,kam meluoti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių