200 tūkst. eurų Aukso puodas papildė raseiniškės kišenę

  • Teksto dydis:

„Teleloto“ žaidėjai pavasarį pabaigė tikrai išskirtinai. Per dvi savaites laimėti du Aukso puodai!

470 460 eurų atiteko vilniečiui troleibuso vairuotojui, o 200 260 eurų – internetu bilietą pirkusiai žaidėjai iš Raseinių.

Daugiau nei 200 000 eurų laimėtoja, atvykusi į centrinį loterijos biurą Vilniuje drauge su sūnumi, džiaugsmu dalijosi kukliai, nors prisipažino, kad tokia sėkme iš pradžių sunkiai patikėjo. „Patikrinau bilietą internetu. Pamačius pranešimą apie laimėjimą apėmė nuostaba. Ir pati tikrinau kelis kartus, ir sūnui liepiau. Visi patikrino, kas galėjo, tada patikėjom“, – juokėsi moteris.

Aukso puodo laimėtoja „Teleloto“ žaidžia pakankamai dažnai, bilietus mėgsta pirkti ir internetu, ir prie terminalo ar kasose. „Šis kartas nebuvo išskirtinis, nieko nesapnavau ar nejaučiau, tiesiog ėmiau ir nusipirkau bilietą, o nutiko... kaip nutiko!” – pasakojo Raseinių gyventoja.

Ką pirmiausia veiks, laimėjusi daugiau nei 200 000 eurų? Moteris prasitarė planuojanti vykti į sanatoriją, skirti dėmesio sau. „Turiu namą, sodą, išties, beveik viską turiu, tai pasilepinsiu pati, duosiu ir vaikams pinigų“, – kalbėjo Aukso puodo laimėtoja. Moteris taip pat išdavė, kad būtinai žais ir toliau, šis laimėjimas – galbūt ir ne paskutinis.


Šiame straipsnyje: aukso puodasloterijaprizas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nebūk apžora

Nebūk apžora portretas
Paaukok nors kiek labdarai , varguoliam.

nepaviduolis

nepaviduolis portretas
sekmes ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių