A. Zuokas: prezidentė yra pažeidžiama

  • Teksto dydis:

Politikas Artūras Zuokas, išklausęs metinę prezidentės Dalios Grybauskaitės kalbą, pasigedo valstybės vadovo, kuris aiškiai įvardintų esamas problemas, neprisidengtų įvairiais jausminiais žodeliais ir pasiūlytų sprendimus.

"Tai, kad D. Grybauskaitė nė žodžio nepaminėjo apie savo ir "MG Baltic" santykius, liberalų sąjūdžio santykius, rodo, kad ji yra pažeidžiama ir vengia šios temos," – teigiama socialiniame tinkle "Facebook" paviešintoje politiko kalboje.

Anot A. Zuoko, šis metinis pranešimas labiau priminė gynybą ir bandymą nutylėti bei norą nukreipti dėmesį į kitas valstybei skaudžias temas, nepasiūlant nieko naujo. 

"Gaila, tačiau metiniame pranešime valstybės vadovo kalbos nebuvo", – reziumavo politikas. 

Politologai, po metinės šalies vadovės kalbos, teigė, kad ji niekuo nesiskiria nuo politinių džiunglių gyventojų. Anot politikos apžvalgininko Vytauto Bruverio, iškilmingos prezidentės kalbos apie ištikimybę ir prieraišumą visai žiniasklaidai – veidmainystė, nes iš tiesų jai patinka liaupsės ir nekritiškumas.

Naujienų agentūra BNS išskyrė penkis svarbiausius pranešimo akcentus: paramą partinei sistemai, dėmesį žemės ūkiui, kritiką Seimo darbui, paramą ES integracijai, pagyras teisėsaugai ir pilietiniams aktyvistams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Zinot as pasakysiu kad kgbistai neiprate atsiprasinet jie buvo visagaliai o apie kritika tai jau pamirskim kgbistus tik galejai pagirti ji to ir laikosi nes jei butum pakritikaves butum pas baltas meskas atsidures.

Koks čia šaunumas?

Koks čia šaunumas? portretas
Mažai apie Abonimentą dar žinai? Apie Rubikoną ir klasioką girdėjai? Ar nespėjai? Gal tikiesi gauti darbą, kai statys tunelį į Graikijos salą ar Vilniaus požeminį metro? Kur yra milijardai, atsiras ir milijonai. Ir vėl ta čekistinė mišrainė: jeigu dešinysis, tai tarnavo KGB (ir sugalvok viską atvirkščiai), jei konservatorius, tai šalia prikergiamas ir koks oligarchas. Gi žmonėms, matyt, beliko pasitikėti tik Tėvynės Sąjunga. TS yra šiais metais reitingų viršūnėje. Jei kas tik prikliūna politikoje, Gabrielis tokį išmeta iš partijos. Ir troliams imti garbinti zuokius, paksius nesiseks.

Eligijus

Eligijus portretas
Būdamas Abonimentu jis buvo pažeistas, sužeistas ir beveik patiestas. O dabar dar sapalioja apie pažeidžiamumą. Kam kalbėti, o kam ir patylėti.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių