Vyriausybės kanceliarijos reforma įsibėgėja: ieškoma naujų darbuotojų

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
CHA: "Daugumą pareigybių keičianti Vyriausybė šią savaitę pranešė ieškanti darbuotojų į 20 pozicijų" - o į ką bus M.Dargužaitė pakeista?

AHA

AHA portretas
Tai dabar supratau, kodėl Šapoka prieš tai, kad būtų aiškūs mokesčiai nuo atlyginimų, ir nebūtų tokių nesąmonių, kaip " darbdavys moka už darbuotoją". Juk joks privatus darbdavys nemoka iš savo kišenės, darbuotojai uždirba jam tuos pinigus. Tai vat kaip. Jei atlyginimas 1400, tai dar pridėkim " darbdavys moka" 31,18 proc nuo tos sumos, tai reiškia kad alga 1836 eurai.( čia be to 70 proc priedo) Manau, kad Šapoka ir nenori, kad žmonės pamatytų, kokie atlyginimai valdininkams. O tuos didelius atlyginimus ir dideles įmokas sodrai tai uždirba privačiame sektoriuje dirbantys, su savo mažiukais atlyginimais?

-A

-A portretas
Oho kokios algos, o ką jų tipo darbas sudėtingesnis negu kurioje paprastoje biudžetinėje įstaigoje???? ir dar 70 proc. priedai - tai vos ne dvi algas chamiakai gaus. O kitur tik mažina, užkrauna daugiau pareigų, o algų nedidina ir taip jau aplaižytų

PsiHologui

PsiHologui portretas
Gali neabejot, Dargužaitė audringos veiklos imitatorius nuo tikrų darbuotojų tikrai atskiria. Mes nuolat piktinamės neveiklia ir neveiksminga, išpūsta valstybės tarnyba, ir tik imamasi kažką daryti, iškart kalame prie kryžiaus.

Psihologas

Psihologas portretas
Manau patarėjų tarpe turi būti ir su gyvenimo patirtimi o ne žali viščiukai,kurie nieko nesupranta ,nes yra tik kažką ,kažkur skaite.Yra baigusių ,diplomuotų,nupirktais diplomais,iš tokių naudos jokios.Specialistas dar turi turėti pašaukimą ir meilę savo specialybei,kitaip iš tokio patarėjo jokios naudos.Jis tik lauks algos ir kuo didesnių pinigų,taip pat ,kad kuo greičiau baigtųsi darbo valandos.

Galerijos

Daugiau straipsnių