Vyriausybė Palangoje rengia pasitarimą dėl kurortų

  • Teksto dydis:

Vyriausybė Palangos centre, Kurhauze, penktadienį rengia išvažiuojamąjį pasitarimą, taip pat planuoja dalyvauti kurorto atidarymo renginiuose.

Posėdyje numatyta aptarti kurortų statuso suteikimo reikalavimus, priemones mažinti turizmo paslaugų sezoniškumą, gerinti šalies pasiekiamumą skrydžiais, pristatyti informaciją dėl kurortologinių tyrimų vykdymo.

Posėdyje klausimus turėtų pristatyti ūkio viceministras Ramūnas Burokas, susisiekimo ministras Rokas Masiulis, taip pat turėtų dalyvauti Valstybinio turizmo departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Gediminas Almantas.

Premjeras Saulius Skvernelis, kiti ministrų nariai taip pat planuoja dalyvauti rekonstruotos Grafų Tiškevičių alėjos atidaryme.

Kaip skelbia Palangos miesto savivaldybė, ceremonijoje taip pat planuoja dalyvauti Palangos miesto garbės piliečio grafo Alfredo Tiškevičiaus žmona Uršula. Įvairūs renginiai vyks visą savaitgalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vafliams

Vafliams portretas
KADA išlyginsit asfaltą į Palangą, kiaulės?!!!!!!! O tai atgal asfaltas geras, o į Palangą blogas ir dar ženklas 70 užkabintas. Mėšliai. Ne posėdžiaut reikia, o kelią išlygint!

Klausimas

Klausimas portretas
Premjeras važiuos į svečius pas švogerį?

gamta

gamta portretas
veryga prie juros pagalvok apie tualetus o tai paskui i salta jura ibresti negalesi ne todel kad sutrauks o todel kad smirdes
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių