Vidaus reikalų ministro komandoje pradėjo dirbti atstovė spaudai

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministro Tomo Žilinsko patarėja komunikacijos klausimais pradėjo dirbti 44-erių J.Gintautaitė.

J.Gintautaitė BNS patvirtino, kad pareigas ministerijoje pradėjo eiti pirmadienį.

„Pagrindinė mano užduotis – padėti naujai paskirtam ministrui kuo greičiau parengti komunikacijos strategiją ir pradėti ją vykdyti. Turime šešis mėnesius, manau, tai – pakankamas laikas pasiekti teigiamų pokyčių, sprendžiant ministro kompetencijai priklausančius klausimus, ir apie tai informuoti visuomenę“, – sakė J. Gintautaitė.

Ji Vilniaus pedagoginiame universitete yra baigusi lietuvių kalbos ir literatūros studijas, nuo 1994 metų dirbo Vidaus reikalų ministerijos sistemoje, 2002 - 2007 metais dirbo naujienų agentūroje BNS.  iki 2010 metų buvo bendrovės „Ekspress leidyba“ savaitinio žurnalo redaktorė.

Praėjusios kadencijos Seime J.Gintautaitė yra dirbusi Seimo Liberalų ir centro sąjungos frakcijos atstove spaudai, 2012 metų Seimo rinkimuose buvo šios partijos kandidatė vienmandatėje sostinės Lazdynų apygardoje.

Vėliau ėjo vidinės komunikacijos vadovės pareigas Lietuvos pašte. Naujojo VRM vadovo atstovė spaudai pastaraisiais metais sako dirbusi marketingo komunikacijos konsultante inovacijų verslui projektuose Kolumbijoje ir Pietų Korėjoje, ji yra bendrovės „Projektų valdymo ekspertai“ akcininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių