Vicepirmininko V. Gapšio dienos – suskaičiuotos

Grįžti į straipsnį

Rega

Rega portretas
Įdomu,apie kokį socdemų atsakomąjį smūgį Prezidentei kalbama.Joks čia msmūgis.Eilinis socdemų aiškinimasis.O Butkevičius tik aiškintis ir tegali, nes dirbant su tokia koalicija nieko kita ir nelieka daryti.O Gapšyss paprasčiausias sukčius.

Demus

Demus portretas
Taigi tas bachuriuks nežino net kas yra padorumas.O jau nori vadovauti. Tokiam, snargliui, tik varles paupyje gaudyti.

kibaldžiukas

kibaldžiukas portretas
ir kiek bepuolė buržuinai berniuką kibaldžiuką, jis atlaikė. Nes už jo - visų didžiausia buržuinas, kurį kibaldžiukas visa savo esybe dievina ir panašiu tapti siekia...

puodzius

puodzius portretas
Gerb. Vicepirmininke V. Gapshi jeigu Jus esate "NE kaushas" kaip zmogus? tada pats zinote, kad reikia eit lauk is uzimamu pareigu VON!

Taigi

Taigi portretas
Taigi padoriam žmogui būtų gėda į Uspaskicho partiją stoti, tai ir sulindo tokie, kurie net nesupranta kas yra gėda ir nepadoru, jei tai neišreikšta konkrečia finansine suma...

Jonas

Jonas portretas
Negi taip gali būti?

Anonimas

Anonimas portretas
Juk galėjo iš karto būti Pirmininko pavaduotoja Baltraitienė. Bet ši yra padori politikė ir Uspaskichui netiko, nes negalės nurodinėti. O klapčiukui Gapšiui - dundukui gali bet ką įsakyti. Baltraitienė savo žiniomis užgožtų ir patį Gedvilą, štai kur slypi esmė.Be to, Baltraitienė yra gentvilo sesuo, kas Uspaskichui ne prie širdies.Baltraitienė pati gali vadovauti darbo partijai.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tokie kaip Gapšys, kuriems dar motinos pienas nuo lūpų nenudžiūvo yra pasipūtę tešlagalviai.Jie net nesupranta, kaip jie atrodo ES mastu. Tokiems geras tonas yra bet kokioje situacijoje išsisukti, nes padorumo jie nesupranta.Žiūrėk dar užpyktų , jeigu kas tokį liurbį viešai pavadintų šikniumi. Ir tokie debilai mus valdo !!!!!

aišku

aišku portretas
ne tik Gapšys, bet ir kiti draugeliai turi būti išmesti lauk ir nemokamas atlyginimas.

teisi

teisi portretas
buvo gerb.Prezidentė, kai po rinkimų nenorėjo prie valdžios prileisti Darbo partijos, dabar ES pirmininkavimas gali buti paverstas paprasčiausiu balaganu, ką pas mus labai gerai sugeba, gal net tokia garbinga misija perkelta i kitą sali, kaip gali teisiamieji ar nuteisti reguliuoti ES reikalus

ir

ir portretas
teisingai daro Gapsys, per tuos kelis mėnesius susidaręs didžiulis dabartinis atlyginimas ir padengs jo teismo nutarties pinigų sumą, o toliau kaip partija lieps

zbignevas

zbignevas portretas
DAKTARA, I PREZIDENTUS.:)

tadaszz

tadaszz portretas
labai dziugu uzteks vogti

Pikasas2

Pikasas2 portretas
Be to, išleisti 23 milijonai litų turėjo palikti finansiniuose dokumentuose konkrečius pėdsakus. Negi diduma lėšų buvo išdalinta vokeliuose? Tai kaip tada vertinti tuos dalintojus ir gavėjus? Bankininkas V.Romanovas paaiškino, kad tie dvidešimt du subjektai sudovanoję per vieną dieną 220 milijonų litų yra jo sūnus. "O ką, sūnus negali dovanoti?" - "nustebęs" klausė tėtis. O kas tie Viktoro artimieji? Teisėsauga jau nuo tyrimo pradžios nuolat akcentavo apie nesumokėtus Darbo partijos mokesčius valstybei už gautas lėšas. Iš kur tos lėšos atkeliavo prakalbėta puse lūpų tik neseniai. Ir šiandien nėra visai aišku, kas tie dosnūs rėmėjai? Kodėl jie taip elgėsi? Patiko Viktoro akių spalva ar dar kas? O gal taip veikė "otkatinė" sistema, kuri skambėtų maždaug taip:"tu man,aš tau"? Ką tokio galėjo pasiūlyti politikas ar ministras iš savo pusės? Nežinau, kaip yra pačioje byloje, bet viešoje informacinėje erdvėje galima įžvelgti didelę tyrimo spragą. Tai kaip kokia kosmoso "juodoji skylė"...

Pikasas

Pikasas portretas
V.Uspaskich, mokėdamas tik visiškai mizerinius mokesčius valstybei, savo finansinius užmojus atkakliai slepia. Taip buvo ir su DP pajamomis bei išlaidomis. Darbo partijos nariai galėjo netgi labai apsidžiaugti, kad ta partija teismo sprendimu nebeegzistuoja, o egzistuoja naujas junginys Darbo partija(leiboristai). Kuriai, beje, jokių finansinių ar kitokių pretenzijų teismas neišreiškė. Prokuratūros siūlytas ieškinys dėl atsakomybės Darbo partijai buvo atmestas. Tačiau tada nauja partija, neprivalėdama perimti senos partijos įsipareigojimų, nebegali perimti ir valstybės dotacijų. Dabartinis naujos partijos pirmininkas visiškai susipainiojo. Skaitome V.Gapšio reikalavimą: „Pinigai turi atitekti Darbo partijai (leiboristams), nes jie yra Darbo partijos teisių perėmėjai.“ "Pavadinimo keitimas Darbo partijai kainuos 6 mln. litų" (lrytas.lt) Štai taip - "DARBO PARTIJOS TEISIŲ PERĖMĖJAI". Lėšas perimti nori, o atsakomybės už nusikalstamas veikas - ne. Labai gudru, bet kartu ir absurdiška.

jole

jole portretas
na megarbinga nuteistajam buti visepirmininku ar ne?

kaunietis

kaunietis portretas
oi kaip dar toli mūsų politikams iki Europinių politikų moralinių normų. Ir renka žmonės tokius "moralinius"autoritetus atstovauti jų interesus. O išeina, kad jie savo reikaliukus tik tvarko.

Alvidas

Alvidas portretas
Darbo partijos veikėjai pasirodė ko yra verti. Įsikniaubia laikosi savo postų dėl garbės ir savu interesu. Tautai jie nebetarnauja, tai liudija narių pavyzdžiai.

...ujiui

...ujiui portretas
na ir iš kur gi bestuburių lovinių gaujoj atsiras turintis stuburą...

cioce

cioce portretas
priipo minksta kede - sunku atplesti

hjfkghuji

hjfkghuji portretas
"Socialdemokratų nuomone, šalies vadovės aštrius pasisakymus būtų galima pateisinti prasidėjusia prezidentine rinkimų kampanija, tačiau socialdemokratai jausdami atsakomybę už šalies politinį stabilumą norėtų tokio pobūdžio politinius debatus atidėti bent jau pusmečiui." Pagaliau ir pas socdemus atsirado stuburą turinčių žmonių. Juk tai turbūt ne butkevičiaus pareiškimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių