Iš viceministrų išprašytas V. Vigelis papildė K. Daukšio padėjėjų komandą

  • Teksto dydis:

Kultūros viceministro pareigas priverstas palikti „darbietis“ Vytautas Vigelis papildė Seimo Darbo partijos frakcijos seniūno Kęstučio Daukšio padėjėjų-sekretorių komandą.

Jis tapo šeštuoju K.Daukščio padėjėju-sekretoriumi. Šias pareigas dar eina Diana Korsakaitė, Auksė Petruškevičiūtė , Lina Randienė, Monika Razulytė ir Simona Stasiulytė.

K.Daukšio teigimu, jam, kaip ir visiems Seimo nariams, priklauso trys padėjėjų-sekretorių etatai. D.Korsakaitė ir V.Vigelis įdarbinti pilnais etatais, o kiti padėjėjai dalijasi vieną likusį.

„V.Vigelis atsakingas už savivaldos veiklą“, - BNS sakė parlamentaras.

K.Daukšio teigimu, anksčiau viešai skelbti V.Vigelio nusižengimai dirbti nekliudo.

„Žmogų net per daug persekioja. Buvęs meras, jis turi labai daug patirties, ir ji man tinka“, - tvirtino Seimo narys.

Kultūros viceministru liepą paskirtas V.Vigelis šias pareigas ėjo vos kelias savaites. Po šalies vadovų kritikos jis iš posto buvo priverstas pasitraukti. Prezidentė ir premjeras kritikavo jo paskyrimą į viceministrus dėl praeityje supainiotų interesų ir skandalo, kai 2011-aisiais Varšuvoje galbūt neblaivus buvo išlaipintas iš lėktuvo.

Beje, darbą Seime yra radęs ir kitas buvęs kultūros viceministras Edvardas Trusevičius. Jis dirba Lietuvos lenkų rinkimų akcijos nario Michalo Mackevičiaus padėjėju-sekretoriumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių