A. Veryga sieks pakeisti požiūrį į sveikatą

Naujasis sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga teigia, kad jo prioritetas šioje vyriausybėje bus siekis pakeisti visuomenės požiūrį į sveikatą.

A. Veryga teigia, kad jo pasirinkimas eiti į politiką siejamas su ligų prevencija. Jis taip pat sieks formuoti požiūrį, kad visuomenei reikia suvokti ligų priežastis ir jas spręsti.

„Sveikatos sistema nėra pajėgi išspręsti visų problemų. Labai džiaugčiausi, kad atsitiktų taip, kaip yra planuojama, kad 80 proc. sveikatos problemų spręstųsi pirminėje sveikatos priežiūroje, kad būtų lengviau prieinama psichologinė pagalba“, – vylėsi Sveikatos apsaugos ministerijos vadovas.

Finansų ministru tapęs Vilius Šapoka savo svarbiausiais tikslais įvardijo pajamų nelygybės mažinimą ir Lietuvos ekonomikos produktyvumo augimą.

Kaip ministrai projektuoja savo darbą vyriausybėje – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kalėdos

Kalėdos portretas
Blogai, kai ministru tampa kažkoks Baryga.

Anonimas

Anonimas portretas
Matomai ne visi turi gera regėjima.Gaila.Jei gerai apsidairytų pamatytų kad pasaulio miestų gatves užkariavo neaiškios butybės su didžiuliais nukarusiais pilvais.Jos vis nepatenkintos kol neprsiėda tortukų pyragaičių sausainiu saldainių ... galo nesimato.Pažiurėkit cukrus beveik visur.Juoda bočių duona ir ten cukrus.Iš kur pas mūsų senolius ir bočius cukrus.Yra tokia savoka sveikas gyvenimo būdas.Ten vietos cukrui ir druskai nera.Baltoji mirtis.Jei zmonės patys nenori to suprasti tai medikai pabandys padėti.Ačiū jiems.

VYTAS

VYTAS portretas
VEĘRYGA,jei tamstai cukrus yra nesveika,tai nenaudokite.Juk visi produktai turi cukraus,o tai reiškę,kad senukai,jau ir kruopoms su batonu neturės pinigų.Matau padaręs klaidą,kad balsavau ne visiškai protingą asmenį.Vieni rėkė gerti,negerti,uždrausti alkoholį,palikti,o šitam cukrus užkliuvo.Gal tamstai alga mažoka,tai galim pasidalinti sudėjus tavo algą ir mano invalidumą ir dalinamės pusiau.Tada lai brangs tavo cukrus,man užteks,bet tamstos gobšumas to neleis.Imk pavyzdį iš Karbauskio,šis nors algos neima ir aukoja vaikams.O jūms vis maža,nes pripuolę prie lovio nežinote ką daryti,bet neužmirškite,kad liaudis išrinko,liaudis ir nušveis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių