„Valstiečių“ reitingas auga, socialdemokratų smuko perpus

  • Teksto dydis:

Seimo rinkimus laimėjusios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos reitingas išaugo, o jų mažesniaisiais partneriais Vyriausybėje tapusių socialdemokratų smuko perpus.

Antroje vietoje įsitvirtinę konservatoriai išlaiko panašų populiarumą, rodo šeštadienį dienraštyje „Lietuvos rytas“ skelbiami „Vilmorus“ apklausos rezultatai.

Per gruodžio pradžioje atliktą apklausą 31,5 proc. respondentų sakė, kad balsuotų už „valstiečius žaliuosius“. Rugsėjį prieš parlamento rinkimus analogiškoje apklausoje tokių buvo 12,6 proc.

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų reitingas kiek paaugo, bet pokytis išlieka paklaidos ribose – nuo 9,2 proc. iki 11,8 proc.

Parama socialdemokratų partijai smuko perpus – nuo 16 iki 7,8 proc.

Toliau apklausoje rikiuojasi Liberalų sąjūdis (4,3 proc.), Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjugna (3,6 proc.), „Tvarka ir teisingumas“ (3,2 proc.)

Apklausa atlikta gruodžio 2-10 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pritariu

Pritariu portretas
Ir,kaip rodo jų darbo pradžia,nieko gero ir nenuveiks.Kičiniais tautiniais rūbeliais nei pensininkų,nei skurdžiai uždirbančių nepamaitins.Nei vaikučių su tais tautiniais rūbeliais.

Tik reitingai...

Tik reitingai... portretas
Tik naivuoliai tais reitingais tiki,nors tik naivuoliai ir balsuoja už naujai išdygusius gelbėtojus.Nepasimokė iki šiol nei iš ledų mėtytojo,nei Tapšnotojo,nei iš svieto lygintojo Šustausko.Visi žadėjo.Ir reitingais džiaugėsi kaip ir dabartiniai,nuo kurių vado veidelių niekada nedingsta saldi ,laiminga,savimi patenkinta šypsenėlė.Bet,gaila,tie aukšti reitingai dar nieko gero nenuveikus.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Butkevičius pasidarė Lietuvoje toks nekenčiamas? Tai sakot, kad norit laisvai atleisti žmones iš darbo? Tik tada drąsiai steigsit naujas darbo vietas? Ir, aišku, norit, kad atleisti žmonės neišvažiuotų iš Lietuvos, nepriliptų prie nedarbo išmokų, o kantriai lauktų tų jūsų naujų darbo vietų? Nieko neišeis, nes iki šiol dar niekam tas neišėjo. Suomija bando, kaip tai realiai padaryti. Jei norite pavyti ir aplenkti kaimynus suomius bei jų brolius estus, pabandykite jau dabar ir jūs. Prisimenate, įvedėte tvarką, kad savivaldybės šnipinėja bedarbius, kurie slaptai papildomai užsidirba? Tai yra klaida. Pabandykit atbulai: leisti bedarbiams papildomai užsidirbti, kiek jie gali ir nori, be jokios biurokratijos, be savivaldybių priežiūros, išlaikant kiekvienam atleistam iš darbo nedarbo išmokas visam likusiam gyvenimui iki pensijos.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių