Iš „valstiečių“ frakcijos pašalintas M. Puidokas prarado postus Seime

Iš valdančiosios Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos pašalintas Mindaugas Puidokas prarado postus Seime.

M. Puidoką Seimo Europos reikalų komiteto pirmininko pavaduotojo pareigose pakeitė „valstietė“ Rūta Miliūtė, o turėtas delegacijos NATO Parlamentinėje Asamblėjoje pirmininko pavaduotojo pareigas iš jo perėmė kitas „valstietis“ Dainius Gaižauskas.

Tokius nutarimas ketvirtadienio popietę priėmė parlamentas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija antradienį M. Puidoką iš savo gretų pašalino, reaguodama į jo pareiškimą, kad dalyvaus prezidento rinkimuose.

„Valstiečiai“ į prezidentus kelia premjero Sauliaus Skvernelio kandidatūrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ELĖ

ELĖ portretas
Sėkmės linkiu Mindaugui laiku supratusiam, kad su patologiniais melagiais jam ne pakeliui .Jis daugiau nevykdys Naisių tarakono nurodymų ,nevergaus kaip kiti tarakono padlaižiai .

Mimis

Mimis portretas
Valstiečiai!- stumkit istatyma kad iš frakcijos seime perbekt galima tik namo, pries tai padejus mandata. Išverstaskuriai išduoda ir partija ir rinkejus.

Taip

Taip  portretas
Geriau jau Puidokas negu Skvernelis,kažkoks jis keistas .Atlyginimus kelia tik gerai uždirbantiems paprastiems žmoniems trupi na ir kelia kainas.Tai galima sakyri atlyginimai nedidėja.Dėl grobstomų iš šeimų vaikų Skvernelis ramus.Garliavos mergaitės pagrobime jis buvo pedofilų pusėje.Dėl korupcijos irgi nieko nedaro,policijoje dirbo matyt sieja ryšiai . Puidokas matosi ,kad rūpi Lietuvos ateiris ,siekia ,kad nebūtų iki galo sunaikinta Lietuva.Karbauskiu dar pasitikiu,bet Skverneliu ne.Nuojauta sako akyse ir kalbose Skvernelis mus mulkina.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių